Så er der under 24 timer til kick-off på CULT Cola Odense Open, der bliver sparket i gang på First Hotel Grand, og vi skal have snakket med de sidste favoritter, og dem vi forventer allermest af.

Følgende spillere er seedet 3-1:

Køb billet til CULT Cola Odense Open

Seed 3: Lars ‘PrimeTurbo’ Korreborg – Copenhagen Wolves

Lars har stadig sin første CULT Cola Fifa tour sejr til gode, og den tror vi på kan komme til hver en tid, så hvorfor skulle vi ikke allerede se den i morgen.

Lars tog 1. pladsen til Midtjysk Mesterskab

Lars tog 1. pladsen til Midtjysk Mesterskab

Med blandt andet ESWC top 9-16, Audi Cup sejr, Pricerunner Cup 2. plads, Copenhagen Games 2. plads samt en Midtjysk Mesterskab 1. plads har han i hvert fald præsteret med et højt niveau til alle turneringer i Fifa 15. Til forskel for mange andre, spiller han i morgen med Dortmund i stedet for de klassiske Real Madrid.

Lars havde følgende forventinger til i morgen:

“Jeg forventer flotte omgivelser da jeg har hørt godt om hotellet, ellers forventer jeg bare den altid gode opsætning af SG. Jeg kommer for at hygge mig, da jeg ikke forventer det store. Jeg har forberedt mig en del med Pilm og Niller, hvilket måske rammer mig skidt, da jeg så er blevet vant til de to’s spillestil, men jeg glæder mig til at være den eneste seed, og en af de eneste til turneringen, som ikke spiller med Real Madrid. Jeg vil prøve at vise, hvad jeg kan uden at få kunstig åndedræt af CR7 og Bale.”

Vi spurgte så Lars om kravene var blevet forhøjet efter at Agge forlod holdet:

“Det er de selvfølgelig. Jeg har været rigtig glad for at være holdkammerat med den bedste Fifa spiller nogensinde, og han har lært mig meget, som jeg altid vil huske. Hjælpen fra spillerne og Simon i Chiefs og Wolves har gjort, at jeg har kunne præstere som jeg har gjort i år, dog håber jeg på det fortsætter da jeg nu er den som skal ud og vise Wolves farver, så håber der kommer nogle nye spillere ind til Wolves, men lige nu er jeg glad, når jeg har Barne og Simse bag min ryg.”

Og hans top 3 lød sådan her:

“1. Lasse ‘Kongen’ Bækkelund: som jeg ved nok skal præstere i hans velkendte 5-2-2-1. Vi kommer til at se en meget direkte Lasse, så jeg tror han vinder.
2. Simon ‘Zimme’ Nystedt: En af de bedste svenske spillere i år, som også har tilpasset sig spillet virkelig godt. Skarpe driblinger og flot possesion fodbold. Jeg tror sagtens han også kunne gå hen og vinde, hvis Lasse ikke gør.
3. Jesper ‘Pilm’ Prang: Pilm er den spiller jeg tror bliver bedst i Fifa 16. Han kæmper for at opnå resultater, og jeg tror han er en fremtidig Danmarksmester. Han bliver bedre og bedre, men mangler at arbejde på sin stabilitet, for på topniveauet, så vinder han store turneringer.”

Seed 2: Lasse ‘Kongen’ Bækkelund – Tricked eSport

Lasse har ligesom Lars også formået at lave utallige gode præstationer i Fifa 15, hvor han også vandt den seneste Open, Aalborg Open. Det blev også til en Pricerunner Cup 1. plads samt en andenplads til Audi Cup, hvor det var netop Lars, der slog ham i finalekampen. Derudover var han jo også til FIWC i München, som også tæller for en kæmpe præstation.

Billede fra Lasse til FIWC i München.

Billede fra Lasse til FIWC i München.

Vi tog en snak med Lasse:

“Jeg forventer ikke så meget andet end at det bliver fedt at se alle gutterne igen, og så håber jeg, at sports-gaming kører et ligeså fedt event som de plejer. Jeg har lige været syg her i ugen op til, men havde en god dag rent Fifa mæssigt igår, så jeg håber at jeg er ved at ramme en nogenlunde form.”

Lasses top 3 lød således:

“Claes, Nyrnz og Brylle – De er bare de bedste”

Seed 1: August ‘Agge’ Rosenmeier – Intet hold

August Rosenmeier skulle med sine tre DM’s og én FIWC-sejr selvfølgelig være seed 1, men desværre meldte Agge afbud her for nyligt grundet en premiere kamp i 2. division.

“I må meget gerne skrive, at det er pga. forberedelser til 2. divisions premiere, at jeg ikke kommer, så folk ved hvorfor” – Fortalte han i går.

Det gør til gengæld at der vil være flere forventinger og blive lagt mere pres på de to andre store favoritter.

Og de to får lov til at bevise deres værd meget snart. Sports-Gaming.dk glæder sig til en forhåbentlig vellykket og fantastisk turnering, hvor der nok skal være en masse overraskelser samt store kampe. Vi ses allesammen på First Hotel Grand i morgen.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.