Sådan! Det lykkedes i fjerde runde Agge at sikre videre avancement i Bukarest efter et turbulens opgør mod svenske Zimme, hvis skærm pludselig slukkede under opgøret.

August ‘Agge’ Rosenmeier er nu 3-1 i swiss-gruppespillet og er dermed med én kamp i hånden sikret en plads i morgendagens slutspilskampe.

Det var dog langt fra ubesværet, at danskeren i fjerde runde slog den svenske Roma-stjerne Simon ‘Zimme’ Nystedt i en direkte duel om en knockoutplads.

Zimme gik nemlig hen og vandt første kamp 4-3, hvorefter Agge formåede at hive en 2-1-sejr hjem i kamp 2.

Det var nu tid til forlænget, og inden at kommentatorerne overhovedet fik mulighed for at følge med igen, havde danskeren altså sat et føringsmål ind til stillingen 3-1. Målet talte dog ikke, eftersom Zimmes skærm pludselig slukkede, angiveligt kort inden scoringen ifølge North-manager George Hughes, som Sports-Gaming tog kontakt til efter situationen.

Kamp 2 endte derfor 3-2 til Agge og samlet set 6-6 og ikke 7-6, som tavlen viste.

Opgøret skulle derfor afgøres i en straffesparkskonkurrence. Zimme lagde bedst ud efter en masse brændte straffespark fra Agges side. Herefter læste Agge dog det ene straffespark efter det andet og formåede i sidste ende at levere comebacket og samtidig tage sejren i skandinaver-opgøret.

Du kan herunder følge med i dagens sidste runde på PlayStation 4, hvor Agge skal forsøge at hive endnu en sejr hjem for at blive seedet bedre til i morgen. Runden starter 18:15:

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.