I denne artikel kan du læse et interview med FIFA-spiller August ‘Agge’ Rosenmeier, der svarer på, hvordan det har været muligt at gå ubesejret igennem 240 FUT Champions-kampe i træk.

Der findes det, der hedder en perfekt weekend, hvor alt går op i en højere enhed, og hvor man formår at vinde alle sine 40-kampe. Dernæst findes der det, at man lykkes med at gøre dette en helt måned i en træk og sidst men ikke mindst, så findes der det, hvor man simpelthen ikke selv forstår, hvordan man bare kan blive ved.

Sidstnævnte er lige nu tilfældet for den danske FIFA-stjerne, August ‘Agge’ Rosenmeier, som nu er oppe på hele 240 Weekend League-sejre i træk i det populære gamemode, FIFA Ultimate Team.

Med andre ord er der nu gået seks uger i træk, uden at Hashtag United-repræsentanten har tabt en online-kamp, og dette var hovedpersonen selv da også ret så overrasket over, da vi snakkede med ham her til formiddag.

Jamen jeg er nået til et punkt, hvor jeg ikke kan andet end at grine af det. Jeg har virkelig tur i den pt., og jeg har så også samtlige marginaler i de tætte kampe, der er. Så jeg er bare mest rystet over, at det er muligt. Sidste år lavede jeg to 40-0’er, og i år har jeg allerede lavet otte af slagsen – meget tankevækkende synes jeg!

Marginaler på danskerens side eller ej, så kan det efterhånden ikke være helt tilfældigt, at det går så godt, som det gør lige nu for August Rosenmeier, der specielt peger på sin valgte spillestil som den store nøgle til succesen.

Gorilla mod Agge under ESWC-finalen tilbage i 2015. Her tog Agge sejren over den nuværende verdensmester efter et stort comeback.

Jamen jeg har et utrolig godt hold, først og fremmest, der giver mig en fordel uden tvivl. Samtidig har jeg bare fundet en spillestil, der virker mod majoriteten af de spillere, jeg møder. Så på den måde skal jeg ikke ud i specielt mange tætte kampe, og det gør, at jeg har mere overskud i de sværere kampe,” fortæller Agge, der dog udmærket godt er klar over, at der på ingen tid kan blive vendt op og ned på alt. Derfor har han sat sig selv en plan for, hvordan han undgår et pludseligt formdyk inden de meget vigtige VM-kvalifikationer i 2018.

Jeg sørger bare for at holde træningen ved lige og ikke holde pauser fra spillet. Det er vigtigt at bibeholde rytmen og fokus, så jeg er klar til hver uge!

Det er desuden ikke kun danske August Rosenmeier, der er uovervindelig på nuværende tidspunkt. Lige nu er den engelske FIFA-spiller fra UNILAD eSports, Shaun ‘Shellzz’ Springette, oppe på hele syv ubesejrede weekender i træk, hvilket altså overgår Agge. Det går dog heller ikke ubemærket hen hos omverdenen – se bare dette tweet fra Chelsea-målmanden, Thibaut Courtois, der lykønskede englænderen for et par uger siden og samtidig efterspurgte nogle FIFA-lektioner:

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.