Med kun få dage til Jul, er det omsider blevet Danmarksmesteren August ’Agge’ Rosenmeiers’ tur til at ytre sig om året der er gået og planerne for det kommende år. Agge har i år virkelig fået etableret sig som en international spiller, og er nok den eneste i Danmark der med rette kan kalde sig dette.

Hej August. Hvordan har Fifa-året 2013 været for dig?

Det har været et fint år for mig hvor jeg næsten har levet op til mine egne forventninger i DK, hvor jeg har vundet et par turneringer og forsvaret min DM titel. Internationalt var jeg til FIWC hvor jeg fik en respektabel top 5-8 som jeg er meget glad for. Har integreret mig selv som en international topspiller og det var mit mål for 2013.

Når man opnår sit mål så sætter man gerne målsætningen lidt højere. Kommer det også til at gælde for dig i 2014?

Jeg har altid store forventninger uanset hvilken turnering jeg stiller op i. Efter kan man altid evaluere og godkende, men mit hovedpunkt er at vinde alt jeg er med i og derfor vil jeg da gerne blive verdensmester i Fifa 14. Men jeg vil nu ikke være utilfreds hvis jeg kan nappe en top 4 i år – skal dog lige kvalificere mig først. I DK er det sådan set bare at vinde det jeg stiller op i og det er jeg heller ikke i tvivl om jeg har kvaliteterne til.

Hvilket af dine resultater i 2013 ser du som dit bedste, og hvad har været din største oplevelse med Fifa i år?

Jeg ved ikke om det er at vinde DM igen eller om det er top 5-8 i verden, men den ligger mellem de to. At slå Bruce Grannec og blive udråbt af ham og Alfonso Ramos som en upcoming verdensmester er meget stort i min optik, men at vinde en turnering som DM hvor der er så svære vilkår ( 2 hårde grupper og 4-5 min pr. halvleg) er også rigtig stort. Vil nok stadig nævne FIWC som det bedste resultat. Den største oplevelse var nok ESWC da jeg skulle spille foran ihvertfald 6000 + mennesker på mainstage mod Ovvy. Må indrømme jeg fik kuldegysninger da jeg skulle løbe op på scenen.

Har du med din tid og erfaring i udlandet fået nogle udenlandske ærkerivaler?

Jeg ved ikke om jeg har en Ærkerival som sådan, hvis jeg skulle nævne en må det være Bruce Grannec som jeg tørster efter at få hævn imod til FIWC i Rio efter han sendte mig ud i Madrid, hvor vi havde 2 opgør med en sejr til hver – han fik dog det sidste ord. I Danmark ser jeg 5-6 stykker som mine ærkerivaler og det er dem der indtil videre har skiftet til at nå langt i de hjemlige turneringer jeg har vundet. Her snakker jeg om Adel, Primeturbo, Barnewitz, Iver, MessiKrkic etc. Jeg er også sikker på det vil fortsætte sådan, og så er det jo bare mit job at stoppe dem.

Nu nævner du nogle af de andre topspillere i Danmark, hvem ser du som din største trussel til et DM?

Mathias Iversen bliver mit svar her. Jeg mener han er et godt bud på den en kommende Danmarksmester, han ser hamrende skarp ud til turneringer, men har ikke haft marginalerne i de seneste par turneringer i de afgørende kampe. Ellers ved jeg ikke rigtig, det er tidligt at sige. Der er nogen nye navne der kunne blive spændende om nogen måneder tror jeg. Jeg ser et potentiale i specielt 2 spillere. Insane fra FIFA TEAM Nyborg som har noget i sit spil som ikke mange andre har, og som jeg lagde mærke til første gang jeg mødte ham. Også Lasse Bækkelund som jeg synes er en rigtig solid spiller og som jeg godt kunne tænke mig at se spille i en eventuel 4-2-3-1 formation.

Tak for din tid Agge. Har du nogle sidste ord?

Ja, jeg vil selvfølgelig gerne lige takke Copenhagen Wolves, Komplett, Obutto, Steelseries og  Adidas

Som den internationale spiller Agge har udviklet sig til at blive er det tydeligt at fokus ligger meget i udlandet, og med ambitioner om top 4 i verden så er selvtilliden i hvert fald i orden. Allerede nu har vi set gode takter fra August med hans kvalifikation til ESWC, men han mangler endnu sin første sejr i udlandet. Det skal blive spændende om han igen i år opnår sin målsætning og sine forventninger til sig selv. Et held og lykke skal der i hvert fald lyde herfra.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.