Den anden Weekend-liga i FUT Champions er nu forbi, og igen i denne weekend viste danskerne sig fornemt frem på verdensplan. Hør her, deres egne vurderinger af weekenden.

Endnu en positiv weekend blev det til for de danske FIFA-spillere, som endnu en gang landede højt på både den ugentlige og månedlige rangliste i FUT Champions efter ‘Weekend-liga’.

Weekendens tema/krav til kampene var i denne uge, at man maksimum måtte have seks spillere fra samme liga, hvilket naturligvis betød, at nogle spillere var nødsaget til at lave deres hold om, hvis de f.eks. havde fuldt Premier League eller Liga Santander hold.

Den mest bemærkelsesværdige præstation i runde 2 var uden tvivl August ‘Agge’ Rosenmeier, som efterlignede Lars ‘PrimeTurbo’ Korreborgs record fra sidste weekend, og altså sluttede på hele 39 sejre ud af 40 mulige. Han slutter derfor på en delt førsteplads sammen med fem andre, som nåede op på lige så mange sejre. Det var et resultat, som den tidligere verdensmester gerne ville fortsætte med at præstere fremover:

“Denne weekendliga gik godt. Jeg lærte en del fra ESWC Danmark! Bortset fra én kamp, var det til UG næsten. Jeg forventer som minimum at præstere lige så godt som denne weekend fremover. Det er hårdt at spille 40 kampe hver uge, så det bliver udfordrende, men jeg er klar.”

Og netop overnævnte Lars Korreborg kunne igen vise flotte takter, da han endte med 38 sejre ud af 40 mulige. Dette bringer ham én plads længere op den månedlige rangliste, nemlig på en 4. plads.

Daniel ‘Dingo’ Nørremark havde også en strålende weekend, og sluttede til sidst på 37 sejre. Han er derfor nummer 20 på ranglisten i denne uge. Dingo havde følgende at sige om sin flotte præstation:

“Det gik næsten perfekt. Jeg havde 37 sejre ud af de 40 kampe, men jeg håber, at jeg kan tage 40 kampe i streg snart. Det er skide skægt at spille FUT, men det er virkelig svært at holde fokus 40 kampe i streg. Jeg er fint tilfreds, da jeg alligevel ikke kan kvalificere mig til VM, da jeg ikke er 18 år endnu. Næste gang skal det gøres bedre, og til den tid har jeg også et endnu bedre team,” sagde Dingo og understregede herefter, at han vil forsøge at spille hver weekend:

“Jeg er med så ofte, som jeg nu kan. Det er ikke verdens undergang, hvis jeg ikke når at spille de 40 kampe, da jeg som sagt ikke kan kvalificere mig til VM. Det er dog god træning, og det er virkelig hyggeligt at spille FUT.”

Vi er klar med endnu en opsummering næste uge, og hvem ved, måske bliver det dig vi tager en snak med?

Læs også: Opdaterede lodtrækningspræmier til Elgiganten Cup #3

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *