Så er alle ottendedelsfinalerne afsluttet og det blev med blandede følelser, set med danske øjne. De to danske spillere, Lars ‘Primeturbo‘ Korreborg og August ‘Agge‘ Rosenmeier, var begge videre fra gruppespillet og skulle derfor i ilden i dag blandt de sidste 16 spillere.

Se alle detaljerne i vores live opdatering

Primeturbo skulle op mod den iranske spiller, Navid ‘AdamanT‘ Borhani, som stillede op på en anderledes måde en alle andre, med kun 3 mand i forsvaret. Dette overraskede Primeturbo, som fik sit at se til mod en offensivt indstillet Borhani, der samtidig ikke gav meget væk i den anden ende. Derfor var det ingen overraskelse, at det hurtigt blev både 1-0 og 2-0 til iraneren, der var danskeren overlegen i store dele af kampen. Inden Primeturbo fik lavet sit ene mål i første kamp, nåede det også at blive 3-0, og derfor var der lang vej for Lars inden hans 2. kamp. Her var der dog heller ikke meget at hente for Primeturbo, der igen tabte 3-1 og dermed samlet 6-2.

Anderledes så det dog ud for vores anden dansker, Agge, som skulle op mod den kendte amerikanske youtuber Michael ‘Dirty Mike‘ LaBelle. Dirty Mike overraskede ved at blive nummer 2 i en meget svær gruppe, og derfor skulle der noget ekstraordinært til, hvis Agge skulle trække sig ud af kampen med en sejr. Det startede dog også yderst jævnbyrdigt med to modstandere, som begge stod godt defensivt og ikke gav meget væk, så kampen skulle helt hen i de døende minutter, før Agge med et par gode finter kunne bryde igennem den stærke defensiv og sætte bolden ind bag keeperen til 1-0. Kampen endte med samme cifre og derfor var Dirty Mike tvunget til at komme længere frem i returen. Her blev der satset mere fra amerikaneren, som også blev mere sårbar bagude, og det udnyttede Agge til at gøre det til både 1-0 og 2-0, så det hele samlet endte 3-0 til Agge.

Dermed er Agge tilbage i top 8, ligesom sidste år, og her skal han møde præcis den samme spiller, som man også mødte for et år siden, hvor dette blev endestationen. Ivan ‘BorasLegend‘ Lapanje, som også er hans gamle holdkammerat, gjorde det af med Olivier ‘Nino7‘ Comont og støder derfor ind i Agge her i kvartfinalen. Kampen bliver spillet klokken 16, og vi vil både komme med live updates og opdatere med stream lige her

Efter kampen fik vi en snak med Dirty Mike, som kan ses lige herunder.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.