Sports-Gaming.dk er repræsenteret ved ESWC i Paris – vi bringer dig en oversigt over danskernes gang i FIFA-turneringen.

Lørdag var første dag med gang i FIFA-delen af ESWC, og Sports-Gaming.dk har taget turen til Paris i samarbejde med Xbox Danmark og HyperX. Turneringen er blevet opdelt således, at gruppe 1 og 2 spiller modsat af gruppe 3 og 4. Lars og Niller er placeret i gruppe 3 og 4, mens Agge spiller i gruppe 1. Agge var altså også den første danske mand, vi så i aktion. August har favoritværdigheden, og det viste han for alvor også i løbet af sine kampe. Den første kamp viser Agge sig fra en af sinde bedste sider – han dominerer kampen fra start til slut, og han vinder den kamp 2-0. Den næste kamp er det lidt mere småt med chancer, men stadig en kamp som Agge har overtaget på – 1-0 sejr til ham i anden kamp. I hans sidste kamp for dagen var han igen i en dominerende rolle, og gav nærmest ikke en chance til sin modstander. Agge er dermed for alvor i gang med turneringen allerede på førstedagen.

primsI de to andre grupper skulle der i dag spilles 4 kampe i den sene tid. Lars var første mand oppe. Han blev lynhurtigt presset og virkede nervøs i den første halvleg. Da han kom over i anden halvleg, var det en helt anden historie. Her viste Lars igen hvorfor han kvalificerede sig, da han scorede et velspillet mål efter 70 minutter og dermed endte som sejrsherre i kampen. I anden kamp var det også tæt, men også her vandt Lars – denne gang med 2-1. Tredje kamp markede også første kamp, hvor Lars fik en for alvor ”kendt” modstander, da han var oppe mod Agges holdkammerat Lucas ’Daxe’ Cuillerier. Her viste han sig dog at være den stærkeste af de to. Han startede med at score til 1-0 tidligt, kom under pres, men modstod det hele med fantastisk forsvarsspil. Efter to mål mere gik Lars derfra med en 3-0-sejr. I den sidste kamp blev Lars hurtigt presset, og kom bagud 1-0. Med et hovedstødsmål bragte han sig tilbage i kampen, men desværre for Lars, så scorede hans modstander dybt inde i overtiden til 2-1, og dermed indkasserede Lars sit første nederlag.

nilhoNillers kampe var en anderledes historie. Niller kom ind til kampene med godt humør og mod på det hele. Hans første kamp var dog desværre ikke noget at skrive hjem om – det blev en kedelig uafgjort 1-1. I Nillers anden kamp kom han op imod den japanske spiller ’Mikey’, hvor han dominerede stort set hele kampen. Niller endte også med 13 skud på mål mod Mikeys 3 – men desværre var det ikke nok, da Mikey scorede på to af sine chancer. Mod ’Timox’ skulle Niller så vise, at han kunne få revanche, men desværre var Timox’ niveau en tand for højt for Niller. Selvom Niller spillede godt, tabte han 1-0. I den sidste kamp var Niller igen på den gode side af spillet, men hans gode spil var igen i denne kamp ikke nok til sejren. Kampen endte 1-1, og dermed er Niller altså presset i morgen.

Følg med igen i morgen, når vi igen har liveopdateringer, videoer og artikler fra ESWC!