Coach Adel Daher ser enorm meget frem til endnu en gang at skulle følge Agge på tæt hånd, når de to venner igen får muligheden får at dyste med til VM i FIFA.

Om under to uger lyder startskuddet til verdensmesterskabet i FIFA. Og – som altid – vil coach Adel Daher igen stå ved August ‘Agge’ Rosenmeiers side, når de to i samarbejde med hinanden skal forsøge at sikre dem selv endnu et VM-trofæ imod det formodentlig stærkeste felt af spillere nogensinde.

I den anledning ønskede vi at tale med Adel Daher omkring deres optakt samt ikke mindst forventninger til den vigtige weekend i starten af næste måned.

Jeg glæder mig ekstremt meget og er virkelig spændt på, hvordan turneringen kommer til at forløbe sig, men vi har altid en plan om ikke at kigge for langt frem og så tage ét step af gangen,” lyder det fra den topmotiverede coach, der derimod har haft sig en smule anderledes forberedelser op til nu her.

Sports-Gaming.dks billede.Forberedelserne er jo blevet lidt anderledes, i forhold til hvordan vi plejer at træne op til sådan et event, men vi tog på en lille ferie denne gang for at få slappet af og komme lidt væk fra det hele efter en intens omgang i Amsterdam også. Nu vi vendt retur, og jeg ved Agge er i fuld igang med hans sparringspartnere for at få de sidste touch og feelings på plads,” fortæller Adel Daher, der trods en anden fremgangsmåde vil gå ind til turneringen med den samme målsætning og drøm, som han plejer.

Målsætningen og drømmen er jo altid at vinde turneringen, men vi ved også, at dette er et game, hvor der er ufattelig mange gode, og man kan blive ramt af både uheld og tilfældigheder, så det bedste er bare at forberede sig så meget som muligt på at være klar i hovedet, og så er det ellers bare én kamp ad gangen. Nu kender vi jo grupperne, og de fleste spillere og deres spillestile efterhånden.”

Adel Daher har altså med andre ord forberedt sig på de forskellige udfald, turneringen kunne give. Men hvilke spillere frygter han så mest?

Gorilla mod Agge under ESWC-finalen tilbage i 2015. Her tog Agge sejren over den nuværende verdensmester efter et stort comeback.

Altså man kan jo ikke komme udenom Nicolas i år som nok den helt store favorit. Men jeg tror også bare, det er noget helt andet, når det kommer til et VM. Her er der bare nogle andre slags nerver, der kommer på spil end til et normal event. De nerver er der mange, der har svært ved at kontrollere, men jeg forventer, at både Agge, Marcuzo, Dani, Gorilla, Deto og Megabit kommer langt. Rafsou er også et spændende navn i år,” lyder de sidste ord fra Adel Daher, før han om ikke så længe drager mod England.

Sports-Gaming.dk er inviteret til London af EA for at dække turneringen på nærmeste hold – følg med live her på siden fra 2. august!

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.