I Facebookgruppen ‘FIFA Danmark’ vil der inden længe starte en online turneringsrække op, hvor det er muligt at vinde både pengepræmier og en plads i finaleturneringen, der forventes at ligge i slutningen af august.

Savner du lidt modstand eller konkurrence, når du spiller FIFA her i sommeraftenerne, så kan denne nye række af onlineturneringer måske være noget for dig.

Geekd.dks billede.I Facebookgruppen ‘FIFA Danmark‘, som er en lukket gruppe for FIFA-elskere, heriblandt for samtlige af de allerbedste i landet, kan alle, der har lyst, få lov til at blive medlem. Hver dag er det muligt at spille og teste sig selv mod disse spillere og mangevis andre, men bliver man en del af gruppen lige nu, har man også muligheden for at dyste med om fede pengepræmier og ikke mindst gear sponsoreret af Geekd.dk, såfremt man holder øje med en ny, online turneringsrække.

I stedet for at forklare mere selv, lader vi her en af gruppens administratorer og manden bag turneringsrækken, Andreas Frost Gislund, forklare det ned til mindste detalje:


Damer og herrer, så er der (endelig) nyt om FIFA-turneringerne!

Jeg kan med stolthed i stemmen sige, at vi har fået en sponsor på til turneringerne. Det er Geekd.dk, der har valgt at sponsorere vores fantastiske lille community!

Vi starter derfor en turneringsrække, der hedder Geekd.dk FIFA Cup! De har sørget for, at der er noget ekstra i puljen til samtlige turneringer med et gavekort på 50 kroner til vinderen af de individuelle turneringer. Derudover kan man bruge koden “FIFADANMARK10″ for at få 10% på samtlige ordrer inde på siden, mens disse turneringer kører!

De enkelte turneringer vil være FIFA WC i de første 5, mens de næste 5 er i almindelig H2H. Maks på 32 deltagere pr. gang! Præmiefordelingen i turneringerne vil være:
1. 60%
2. 20%
3. 10%

De resterende 10% går til finaleturneringen, hvor Geekd.dk endnu engang har sponsoreret noget fedt – denne gang en Gambit Gamerstol til en værdi af 995,-! Sørg for at tjekke dem ud, hvis I skal bruge noget nyt gamingudstyr, figurer fra serier eller nogle af de utallige andre fede ting!

I finaleturneringen vil der være 16 deltagere. Deltagerne findes ud fra dette pointsystem i kvalifikationsturnering:
1. plads: 25 point
2. plads: 20 point
3. plads: 15 point
4. plads: 10 point
5-8: 6 point
9-16: 3 point

Til finaleturneringen vil grupperne blive baseret på seeds. Top 4 er i 1. lag, 5-8 i 2. lag osv. Præmiefordelingen i finaleturneringen ser således ud:
1. plads: 40% + Gambit Gamerstol
2. plads: 40%
3. plads: 20%

Vi vil stadig gerne have admins, der hjælper med afholdelsen af disse turneringer. Hvis man gerne vil være admin, må man ikke deltage i den turnering. Skriv en kommentar eller en besked til mig ved interesse.

Datoerne kommer løbende, og finaleturneringen forventes slut august!

Gør jer klar, for første turnering kommer snart!

HUSK! Tjek Geekd.dk for alt indenfor film, serier og gaming og brug koden “FIFADANMARK10” for 10% rabat på siden!

Admins


Dette opslag er fastgjort i toppen af gruppen, som du kan blive en del af lige her.

Sports-Gaming.dk har intet med turneringsrækken at gøre, og alle spørgsmål bedes derfor stilles i opslagets kommentarsektion.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.