Den sidste kvalifikationsturnering til FIFA Interactive World Cup er nu afviklet, og FIWC har derfor nu sammensat grupperne til den endelige finale.

Lørdag blev den sidste kvalifikationsturnering til verdensmesterskabet i FIFA afholdt i Londons gader, og her formåede danske Marcus ‘Marcuzo’ Jørgensen blandt andet at stjæle en af de to sidste pladser til slutrunden. Du kan læse om hele turneringen her.

Derfor har vi nu blot årets VM-finale at kigge frem mod, og vores optakt til den store dag bliver skudt i gang med et kig på årets fire VM-grupper.

I år er puljerne sat således sammen, at der er fire grupper med otte spillere i hver med to grupper tilhørende PlayStation 4 samt to grupper tilhørende Xbox One. Det sikrer dermed også, at flere forhåndsfavoritter er endt i samme gruppe, og vi er derfor garanteret stor underholdning lige fra starten af.

Vores danske repræsentant, Marcus Jørgensen fra Brøndby eSport, er havnet i gruppe 1 sammen med blandt andre Timo ‘Timox’ Siep fra VfL Wolfsburg, engelske ‘Shellzz’ og ikke mindst rutinerede Kai ‘Deto’ Wollin, der slog både Frederik Fredberg og August Rosenmeier ud til FIWC Regional Qualifiers i München. Med andre ord, en gruppe, som meget sandsynlig kan gå hen og blive kategoriseret som ‘Group of Death’.

En anden uhyggelig-stærk gruppe og kandidat til ‘Group of Death’ er gruppe 4, hvor både Corentin ‘Rocky’ Chevrey, Dani Hagebuk, Tassal ‘Tass’ Rushan, Christopher ‘Thee Bullock’ Bullock og Rafael ‘Rafifa’ Fortes har set meget stabile ud i årets udgave af FIFA.

I gruppe 2 og 3 må forhåndsfavoritterne umiddelbart være Spencer ‘Gorilla’ Ealing i gruppe 2 og Mohammed ‘Mo_Aubameyang’ Harkous i gruppe 3.

Hvilken gruppe ser du som dødens gruppe?

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.