For få dage siden kunne vi bringe nyheden om at Lasse ‘Kongen’ Bækkelund har kvalificeret sig til FIWC. I dag kan vi så afsløre hans valg af coach til FIWC. Det er den lollandske storspiller Kent ‘TalentKent’ Brylle, der har fået æren. Kent er en spiller, der ofte har ageret som coach for Bækkelund. Han er selv i toppen på den danske FIFA-scene og har flere gange bevist sit værd som en af Danmarks bedste spillere. Vi har talt med både Kent Brylle og Lasse Bækkelund om dette.

Lasse ‘Kongen’ Bækkelund:
“Hej Lasse. Endnu en gang stort tillykke med din kvalifikation til verdensmesterskabet! Hvorfor faldt dit valg netop på Kent Brylle?”
“Valget faldt på Kent Brylle fordi, at han først og fremmest er min coach. Han er måske den eneste, som kan holde min koncentration kørende på 100%, hvis jeg ikke selv kan.”

“Hvilke egenskaber har Kent, som ingen anden coach har?”
“Kent kender mig personligt, og han kender mit FIFA-spil. Han ved hvad der skal til, for at gøre mig til den optimale spiller i alle situationer.

“Hvordan kan han styrke dig mentalt til den gigantiske udfordring, der er mesterskabet i München?”
“Som sagt, så kender han mig personligt, og derfor ved han, hvordan jeg reagerer i bestemte situationer. Han kan holde mig rolig, tale mig fra nervøsiteten, og forhåbentlig kan han være en fordel, når jeg kommer i pressede situationer.”

Kent ‘TalentKent’ Brylle:
“Tillykke med udnævnelsen som Lasse Bækkelunds coach til FIWC til sommer! Hvordan har du det?”
“Mange tak! Det er en fed besked at få. For det første kommer jeg til at opleve et VM live og for det andet får jeg lov at hjælpe min gode ven med at kæmpe om titlen som verdensmester, så jeg glæder mig rigtig meget.”

“Du skal for første gang være officielt coach, helt uden selv at spille. Hvordan kommer det til at føles?”
“Da jeg er rimelig ustabil som spiller er det ikke første gang, at jeg skal bruge mere tid på at coache i forhold til at spille, så det betyder ikke så meget. Jeg kommer til at nyde turneringen lige så meget alligevel. Jeg har fuld fokus på at hjælpe Lasse så meget som muligt.”

“Hvad kan du bidrage med til Lasses spil, som han ikke naturligt har, og hvor er hans styrker?”
“Jeg kender Lasses måde at spille på, og jeg ved hvad han går og arbejder med pt., så op til FIWC har jeg også en ide om, hvad der skal være fokus på. Derudover ser jeg måske nogle ting på banen, som er lettere at se når man ikke selv spiller, og her kan jeg komme med nogle inputs. Min opgave bliver i bund og grund den samme som jeg havde til f.eks. Pricerunner Cup, hvor jeg også havde muligheden for at tage temperaturen og komme med nogle ting, som han muligvis kan bruge i sit spil.”

“Hvad har du af forventninger til Lasse i München?”
“Man skal selvfølgelig huske på, at Lasse kommer med en mindre international erfaring end mange af de andre, men samtidig har Lasse det altid godt som underdog. Hvis han får chancen for at spille sit eget spil og rammer topniveauet, så skal det nok blive en god turnering.”

Vi glæder os til FIWC – gør I?

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.