Der har endelig været lidt gang i FIFA-kalenderen den sidste måneds tid, og resultaterne fra Copenhagen Games, ESWC i Paris samt Fut Champions Cup i Manchester er nu indsat på den danske rangliste.

Samtidig med de nye events er tilføjet ranglisten, så er der fjernet en del gamle events fra 2016 – herunder PriceRunner Cup samt FIWC i New York som gjorde at Mohamad Al-Bacha med ét enkelt penselstrøg mistede 5500 point.

Top 5 på ranglisten er stukket af i forhold til det resterende felt, og der er faktisk hele 5.000 point imellem nr. 5 og nr. 6 på ranglisten.

#1 – 23.125 point: Mikkel Hjorth Bach er stadig suveræn på 1. pladsen, og han formåede at lave gode point i alle tre turneringer den sidste måned – endda med en turneringssejr til Copenhagen Games

#2 – 17.800 point: Lars Korreborg holder fast i 2. pladsen med en flot 4. plads til Copenhagen Games.

#3 – 17.225 point: Marcus Jørgensen formåede at lave gode resultater i alle tre turneringer, og især 3. pladsen til ESWC i Paris var et højdepunkt.

4# – 17.050 point: August Rosenmeier tog også point i alle tre turneringer, og med endnu en sejr til ESWC i Paris, stemplede han igen ind som en kandidat til de øverste placeringer på ranglisten.

#5 – 15.925 point: Frederik Fredberg er den som fik færrest point ud af de tre turneringer – fravær til Copenhagen Games samt sygdom i Manchester gjorde tingene svære.

Den næste turnering som er pointgivende på ranglisten, er Tropse Master i Malmø i starten af maj.

Se hele ranglisten

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.