Til sommer sker der store ting i Aalborg når Starcade rulles ud for første gang – og Sports-Gaming.dk er med som en af arrangørerne!

17. – 19. august forvandles de 22.000 kvadratmeter i Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) nemlig til et unikt gaming-univers med den nye festival, Starcade.

Til festivalen er det planen, at gamere på alle niveauer, lige fra verdenseliten til amatører, kan mødes og udforske ikke bare sporten, men også nye produkter og teknologier. Weekenden kommer til at byde på LAN, spiludviklere, spændende udstillere og så også en kæmpe sal hvor der bliver fuld tryk på FIFA-aktiviteterne.

Vi har netop i dag modtaget den officielle godkendelse fra EA Sports på, at vi kan afvikle FIFA-turneringer til Starcade – ikke bare én, men hele tre turneringer!

Fredag d. 17. august – 2v2 turnering
Lørdag d. 18. august – 1v1 turnering
Søndag d. 19. august – Juniorturnering

Udover turneringer, får vi også besøg af kendte Youtube stjerner samt nogle af verdens bedste FIFA spillere som skriver autografer og spiller showkampe.

Billetsalget til FIFA-turneringerne begynder i starten af maj – hold øje her på siden. Her vil vi også informere nærmere omkring tidspunkter, præmiepulje, struktur osv.

Starcade er et samarbejde imellem følgende aktører:

Aalborg Kongres og Kulturcenter
DGI Nordjylland
Lan Team Nord
KONXION
Sports-Gaming.dk
Game Scope

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.