Mange tusindvis af seere kunne ikke fordrage ham. Han stoppede derfor med YouTube. Men, til august vender den noget så omdiskuterede ‘GudjonDaniel’ sig så tilbage i branchen.

Den 19. august tilbage i 2015 er seneste gang, vi har set noget til ham på YouTube. Det var en video med titlen ‘It is time to say goodbye!’, og denne video har i dag omkring de 43.000 ‘likes’, mens den står noteret for over 84.000 ‘dislikes’.

Siden den video, har den islandske FIFA-YouTuber under navnet Guðjón Daníel nemlig forsøgt på at gemme sig langt væk fra alt had, der måtte være, som følge af en meget omdiskuteret situation, der involverede den anden tidligere FIFA-YouTuber, KSIOlajideBT.

‘KSI’ og ‘GudjonDaniel’, som deres “mindre travle kanaler” bliver kaldt, lignede tilbage i 2013 to nye kammerater, som kunne gå hen og blive ubeskrivelig gode venner samt vigtigst af alt; krone sig selv som de to konger af FIFA-YouTube.

Bag dette lå et par hemmeligheder dog gemt, der kort fortalt omhandlede en GudjonDaniel, som blot blev venner med KSI for at indsamle følgere til sin egen kanal. Det er godt nok kun KSIs side af sagen, men disse historier har GudjonDaniel altså ikke forsøgt at benægte, og han har samtidig også undskyldt overfor englænderen senere hen.

Alt dette resulterede ikke desto mindre i, at GudjonDaniel fra den dag godt kunne glemme alt om at få flere likes end dislikes på sine videoer, samtidig med at det nok ville være bedst, hvis han undgik at læse de mange svinende kommentarer fra KSIs fangruppe, ‘KSI Army’, igennem efterfølgende. Og, som følge af dette, gik GudjonDaniel som bekendt under jorden, hvor det fra daværende tidspunkt og indtil nu blot har været muligt at følge med i hans liv på Instagram.

Den 19. august i år – præcis tre år senere – må KSI Army derimod tilbage på tasterne igen, imens at islændingens resterende fans kan glæde sig over, at GudjonDaniel har meddelt sit helt store comeback på YouTube-scenen – måske endda med endnu større motivation og tro på sig selv end tiden op til bruddet mellem ham og YouTube.

Et par ‘haters’ havde dog allerede sat sig frem på tastaturet, da de hørte om comebacket:

Imens andre muligvis har sat sig selv lidt for store forhåbninger:

Det bliver dog interessant at følge med i udviklingen på GudjonDaniels kanal fremadrettet, der ellers konstant har mistet abonnementer, siden de mindre heldige nyheder kom ud. Og så lige en fun fact: Vidste du, at GudjonDaniel var med til DM i FIFA tilbage i 2013? Han deltog naturligvis ikke grundet sin nationalitet, men var faktisk med til en af de sideløbende turneringer på dagen, da danske FIFARalle havde inviteret ham med i Fodboldfabrikken i København.

Du kan i øvrigt se islændingens seneste upload herunder:

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.