Sports-Gaming.dk er inde i en rivende udvikling, og vi oplever en vækst både online i vores nyhedsdækning, og omkring vores offline tilbud med turneringer og events rundt omkring i landet.

Vi vil favne Fifa verdenen bredt med vores artikler, reportager og interviews, og for at vi kan nå alle de ting, har vi brug for ekstra hænder,

Går du med en skribent gemt i maven?

Arbejdsopgaver:

Du vil blive medansvarlig for Fifa nyhederne her på siden, og det betyder at du selv skal kunne finde interessante ting at skrive om – både de korte nyheder med generelle nyheder osv. men også de mere dybdegående artikler som kan lægge op til debat blandt læserne. Der vil være mulighed for sparring med den øvrige redaktion, men som udgangspunkt skal du selv vide hvor nyhederne kan findes, og være skarp og hurtig.

Forventninger:

  • At du kan skrive flydende og godt grammatisk
  • Selvkørende og selvkritisk
  • Levere 2-3 nyheder om ugen – heraf minimum 1 som er lidt mere dybdegående
  • Være villig til at komme med inputs til redaktionen på siden, og tage øvrige opgaver

Belønning:

Arbejdet er som udgangspunkt frivilligt og arbejdsbyrden vil selvfølgelig også afspejle dette – dog håber vi på sigt at kunne tilbyde adgang til spændende events og arrangementer hvis arbejdsindsatsen er i top. Men den primære motivation skal altså være muligheden for at støtte Fifa community i Danmark og så få noget værdifuldt erfaring som du selvfølgelig er velkommen til at benytte som henvisninger i dit cv og med jobs.

Bliver du en del af staff her på Sports-Gaming.dk, så vil du blive en del af et stærkt fællesskab hvor samarbejdet er i top og hvor mulighederne for gode oplevelser venter lige om hjørnet.

Har denne lille annonce fanget din interesse, så send en mail med lidt info om dig selv, dine evner, din baggrund og så tager vi en dialog omkring tingene. Du må også gerne sende eksempler med på dit arbejde sådan vi med det samme kan se om ønskerne matcher. Send din ansøgning til kristoffer@sports-gaming.dk

Læs yderligere muligheder for jobs på Sports-Gaming.dk

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.