FIFA 17 var et fænomenalt spil for Frederik Fredberg, men er der også optimisme at spore hos den danske FIFA-stjerne i FIFA 18?

I FIFA 17 debuterede han for første gang på udenlandsk jord og var tilmed helt fremme blandt verdenseliten i gamemodet FUT Champions. I FIFA 18 skal Frederik Fredberg så forsøge at bygge videre på sit store potentiale. Men formår han mon at overføre sit fremragende spil til den nye udgave af FIFA? Lige netop tilvænning peger Frederik Fredberg faktisk selv på, potentielt kan kræve noget ekstra i år.

Frederik Fredberg tog guldet og de 70.000 kroner med sig hjem som følge af sin Waoo FIFA Liga-sejr.

Mit førstehåndsindtryk af spillet er lidt blandet. Jeg synes, det gik rigtig langsomt i starten, og det lignede endnu en downgrade ift. skills. Der er gået et par uger nu, og spillet virker til at blive bedre og bedre. Det er klart, at der altid skal noget tilvænning til, og det ser spændende ud,” fortæller ‘Fredberg’, som dagens hovedperson oftest bliver kaldt i FIFA-miljøet. Herefter fører han samtalen over mod det nye gameplay, hvor han først og fremmest kommer ind på nye elementer, som ifølge ham har en negativ indflydelse på spillet.

Det negative ved det nye gameplay har for mig helt sikkert været det nye forsvarssystem. Man er lidt ‘bambi på glatis’ af og til, men jeg tror også, det udmunder sig i et større skill-gap. Det troede jeg i første omgang var meget fedt, men ud fra top 100 i FUT Champions at dømme, er der langt mindre plads til nederlag end sidste år,” siger han og bringer lige efter nogle positive tiltag frem.

Det positive må være, at der nu er en pil over modstanderens spiller. Man kan hele tiden se, hvilken spiller modstanderen styrer, og det er egentlig meget sjovt. Ellers er gameplayet egentlig meget sjovt. Hver kamp kræver koncentration. Man ruller ikke over modstanderne på samme måde som FIFA 17.

Hvis Fredberg ikke har fået testet FIFA 18s gameplay nok af endnu, så fik han det i hvert fald gjort i denne weekend, hvor FIFA-årets første Weekend League var på programmet. Med en 38-2-score kunne han også være ganske tilfreds med sin første weeekend, hvor den stod på hele 40 kampe.

Billedresultat for fut champions fifa 18Det var mega fedt at komme i gang med FUT Champions igen! Det har været savnet. Det er langt federe nu, da man starter helt forfra igen, og alle ved, hvor stor en betydning FUT Champions har. Jeg er rigtig tilfreds med det endelige resultat. Jeg må indrømme, at jeg var noget nervøs, da jeg startede med en 9-2-record. Jeg vandt heldigvis de sidste 29 kampe i streg og endte endnu en gang i top 100. Det tegner godt for mig igen i år,” fortæller Fredberg, der virker topmotiveret forud for de mange vigtige måneder i vente for sin FIFA-karriere. En karriere, der, som fortalt, tog et kæmpe skridt sidste år i form af blandt andet internationalt deltagelse ved FIWC-kvalifikationen i München, og på dette punkt håber han selvfølgelig at kunne slå sig endnu mere fast på.

Jeg har helt sikkert tænkt mig at bygge videre på mit forrygende FIFA 17. Det bliver nok svært at opnå samme succes herhjemme med fem top 3-placeringer i kategori 4-turneringer og derover. Internationalt kan jeg forbedre mig, og jeg håber helt sikkert at slå mig fast på den internationale scene,” lyder de afsluttende ord fra topspiller og FIFA-YouTuber, Fredberg, der søndag startede sin nye serie ‘Vejen Til Verdens Bedste Hold’ op. Den episode kan du se ved at klikke her, mens du i øvrigt kan høre dagens hovedperson fortælle endnu mere om sin præstation i Weekend League herunder:

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.