Vi har her samlet lidt råd og vejledning der vil hjælpe dig med at komme godt i gang med at spille online poker.

Begynd med små indsatser.

Selv om du måske før har spillet poker, er det en god ide at starte med små indsatser når begynder at spille online poker. Det gør at du bliver mindre stresset over at tabe, hvilket betyder du kan koncentrere dig om at komme ind i nogle gode rutiner. På den måde lærer du stille og roligt online poker at kende, og du kan derefter gradvis øge din indsatser, og spille om flere og flere penge.

Få en god startbonus.

Når du skal spille online poker, skal du oprette dig som bruger på en af de mange poker sites på nettet. Som regel skal du indsætte et beløb for at modtage en bonus, men der er et pokersite der gratis giver dig 8 dollars så du kan komme i gang med at spille. Det er på siden 888poker.dk, de tilbyder dig den fornemme poker promotions.

På siden modtager du fem billetter til $1s turneringer. Du kan således deltage i 888 $1 serie The Goldfish, hvor 3 turneringer er til rådighed, som du kan spille dagligt.

Derudover har du også mulighed for at spille ved mange af vores andre underholdende $1 turneringer.

Men ikke nok med det. I relation til den anden bonus, får du også en billet til en værdi af $3. Du kan dog kun bruge denne spillebillet, ved en speciel turnering, som er ”The Mega Micro Tournament”. Denne fede turnering har du mulighed for at spille hver eneste søndag kl. 18:30, i turneringer spilles den lagt mest spillede form for poker, nemlig Texas Hold’em.

Du kan indsætte penge på kasinoet via:

  1. Visa
  2. Master Card
  3. Neteller

Lær reglerne at kende

Det er selvfølgelig meget vigtigt du lærer reglerne at kende, før du kaster dig ud i at spille online poker. På Wikipedia kan du lærer reglerne at kende i poker, hvilket som sagt er nødvendighed.

Koncentrer dig om spillet

Ligesom når folk spiller E sport er det meget vigtigt du er fuldt koncentreret. Du skal derfor nøje analysere hvad kortene på bordet og dine kort på din hånd giver af kombinationsmuligheder og hvad de andre spillere måske sidde med. Det sker tit at spillere lader sig rive med af deres egne kort og det kan få den uheldige konsekvens, at tænke på hvad andre spillere kan have. Som sagt er poker meget ligesom E sport, hvor træning koncentration og taktik, kan betyde man kan vinde den helt store præmie.

Skift taktik under spillet

Det er meget vigtigt at du lærer at skifte taktik når du spille online poker. Når du f.eks. spiller Counter Strike eller andre former for E sport, er vinderen oftest den der har den bedste taktik, og det gør sig selvfølgelig også gældende i poker.

Du skal derfor prøve så vidt det er muligt, at spille fornuftigt, men samtidigt også uforudsigeligt. Hvis du bluffer hele tiden så opdager de andre ud af det hurtigt, og kan så nemt vinde over dig. Det samme gør sig gældende, hvis du aldrig bluffer. Hvis du vælger at bluffer hver gang, så vinder du ofte en del i starten og taber så det hele.

Men bluffer du derimod aldrig, så vinder du heller ikke så nemt, og du taber langsomt dine penge. Hvis du spiller mod en der bluffer hele tiden, så skal du bare vente til du har rigtig gode kort. Derefter skal du blot lade som om du har dårlige og vente på modstanderen gå all-in. Du går med og vinder, så nemt

Der er også den omvendte spiller som aldrig bluffer. Hvis denne typer spiller rasier, eller går all-in, så er det ofte en god ide at folde, med mindre du har nogle virkelig gode kort på hånden.

Disse råd er gode at huske på, og det er specielt i turneringer hvor folk spiller med lavere indsatser, og hvor der er mere uerfarne pokerspillere spillere med at disse tip er virkelig nyttige.

Brug logikken ved pokerbordet

Husk altid på, at du skal foretage beslutninger baseret på logik og ikke kun følelser. Når man spiller E sport eller poker er følelser er uundgåelige er med til at spillet sjovt og rigtig medrivende, men når du træffer dårlige beslutninger på grund af følelser, påvirker det dit spil meget negativt.

I E sport analyserer mange spillere efter kampen, hvad de gjorde rigtig og forkert, og du skal gøre det samme når du er færdig med f.eks. en pokerturnering. Analyser på, hvor godt du spillede. Tag gerne notater om, hvad du gjorde godt, og hvad du gjorde mindre godt. Hvis du har en god ven der også spiller poker, kan i sammen spille poker ligesom i nok plejer at spille et E sport spil sammen. Det gør i kan rådgive hinanden, og på den måde blive bedre.

Øvelse gør mester

For at blive bedre til poker, eller hvilken som helst sport eller E sport, er det mest almindelige råd er at spille mere poker.

Du får mere erfaring, og dine evner ved pokerbordet, udvikles bedst ved at spille spillet. Jo mere poker du spiller, jo bedre er chancen for, at du får oplevet de mange forskellige pokersituationer du kan havne i og du har mulighed for at få erfaring og at tage ved lære.

Hvis du eksempelvis fået e es og en konge, og beslutter dig for at forhøje indsatsen, og en anden spiller genforhøjer mod dig.

Du skal nu lære at analysere din situation, og dine vinderchancer, præcis som i f.eks. Counter Strike.  Du kan eksperimentere på, hvordan du finder de bedste måder til at spille poker på og maksimere værdien i en den pokerhånd du har fået. Det er derfor en god ide at bruge nogle af de nævnte pokerråd, så bliver du hurtigt god til poker.

*Dette er en sponsoreret artikel*

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.