Hashtagget #FixFIFA trender lige nu på det sociale medie, Twitter. Professionelle FIFA-spillere rundt omkring ønsker at se EA Sports tage langt mere initiativ i bestræbelsen efter et velfungerende eSport-spil, og dette får FIFA-producenterne nu at vide i stor stil.

Lige så længe, som vi kan erindre, har folk haft en stor tendens til at klage over forskellige fejl, nye tiltag, manglende funktioner osv. indenfor diverse FIFA-spil. Sådan er det bare, og det er naturligvis umuligt at tilfredsstille alle samt undgå den negative omtale, når FIFA har den størrelse, som det nu engang har.

Nu har klagerne til gengæld taget en pludselig og alvorlig drejning. En negativ kampagne er nemlig sat i gang med kampagnenavnet ‘#FixFIFA’. Her langer en lang række professionelle FIFA-spillere ud efter producenter bag fodboldspillet, EA (Electronic Arts), idet de hovedsageligt mener, at EAs seneste spilopdatering har ødelagt konkurrencedelen af spillet, som de alle sammen dyrker til hverdag – flere af dem som deres fuldtidsjob.

En stor debat er derfor sat i gang, og som en del af kampagnen forsøger flere nu at få folk til at ‘boycotte’ FIFA Ultimate Teams begivenhed nu på fredag, Black Friday, ved ikke at købe nogle FIFA-points og med andre ord “strejke” fra det ultrapopulære gamemode, hvor EAs hovedindtægter efter sigende stammer fra hvert år:

Tirsdag eftermiddag ved en 17-tiden, hvor tæt på 13.000 folk havde afgivet deres stemme, var afstemningen fordelt mellem 17%, der svarede, at de ville købe FIFA-points alligevel, og 83%, der påstod, at de ville deltage i strejken og undlade at købe FIFA-points.

Midt i denne store debat, som efterfølgende fortsatte på reddit.com, valgte EA Sports FIFAs Community Manager, Andrew Wilson, at knytte en kommentar. Her prøvede han at sætte en dæmper for den hårde ‘shitstorm’ og forklarede samtidig, at folk skal være velkomne til at komme med kritik, så længe det er konstruktiv kritik, hvor man forklarer problemet og endvidere kommer med sine ønsker til, hvordan problemet skal løses:

Sports-Gaming følger naturligvis sagen – men hvad er din holdning til det omdiskuterede problem?

I den spændende video herunder kan du se EA Sports FIFAs tidligere Community Manager samt nuværende Twitch-streamer og YouTuber, Chuboi, der har taget fat i nogle af de utilfredse FIFA-spillere og diskuterer kampagnen med dem:

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.