En dag videre i vores optakt, og en dag tættere på den store turnering på Falster. PriceRunner Cup nærmer sig, og med under en uge til en af de største FIFA-turneringer på dansk grund, skal vi snakke med vores bud på seed 12-9.

På lørdag er der lagt op til en af de absolut største turneringer herhjemme i Danmark, når Sports-Gaming.dk i samarbejde med Pricerunner og TiFo Sport afholder PriceRunner Cup.

Køb din PriceRunner Cup billet her

I dag er det blevet tid til at kigge på en ny håndfuld favoritter. Fire spillere, der har det tilfælles, at de alle er i besiddelse af et ekstremt højt topniveau.

12: Lars ‘PrimeTurbo’ Korreborg – Wicked Gaming:

Lars Korreborg er en svær mand at forudse før en turnering. Det kan nemlig gå begge veje her. Efter en suveræn stærk start på FIFA 15, er det dog gået lidt ned ad bakke for Wicked-managere, som også skal lægge mange kræfter i sit team. Sidste år nåede han hele vejen til finalen, der dog bød på et chokerende 7-1 nederlag til Lasse ‘Kongen’ Bækkelund, men om det har givet PrimeTurbo blod på tanden for at få sin revanche, kunne sagtens tænkes.

Lars Korreborg sluttede ved sidste års PriceRunner Cup på en 2. plads

Lars Korreborg sluttede ved sidste års PriceRunner Cup på en 2. plads

Lars Korreborg troede i hvert fald selv på, at han havde en chance for revanche:

“Jeg tror på at jeg kan skabe et stort resultat, især med den opbakning fra mine fantastiske holdkammerater, og der viste vi til Copenhagen Games, hvad vores sammenhold betyder. Det er et individuelt spil, men alligevel betyder vores sammenhold, at vi lige yder de ekstra 5% i presset situationer, og det er det der gør at Wicked Gaming er nået så langt som vi allerede er. Wicked Gaming skal have endnu en turnerings sejr, og det tror jeg også vi henter. 4 i top 16 helst og alle med i K.O.” – Lød det fra PrimeTurbo, som herefter snakkede om forberedelserne:

“Forberedelserne har ikke været optimale, men jeg forventer alligevel at overraske stort, selvom der nok er en del af dem som ikke er på mit hold, som ikke tror på mig, som top 5 pga. navnene, og derfor vil jeg gerne vise at jeg stadig kan, men det er en utrolig svær udfordring med niveauet, men jeg tror på en stor overraskelse på Falster, om det så bliver mig eller en anden ved jeg ikke, men tror ikke på en af favoritterne.”

Til sidst gav han sit bud på overraskelserne, skuffelserne og en mulig top 3:

“1. Simon ‘Zimme’ Nystedt. Han bliver den store overraskelse, og jeg tror på han går hele vejen denne gang. Han er en fantastisk spiller, og jeg har stor respekt for det han har præsteret indtil videre.
2. August ‘Agge’ Rosenmeier: Han har noget at vise efter skuffelsen fra både FIWC og PLAL, og jeg tror vi får en tændt Agge at se, og jeg håber virkelig for ham at han vender stærkt tilbage som så mange gange før.
3. Mohamad ‘Bacha’ Al-Bacha: Verdensmesteren skal i top 3, men jeg tror ikke han går hele vejen denne gang da han har så meget at se til, men rammer han dagen, så vinder han også.

Overraskelser tror jeg bliver Mikkel Hjorth, Malthe Dørge og Niller. Hele akademiet har virket stærke og jeg tror på dem. Jeg tror at en af svenskerne skuffer sammen med Pilm, da Pilm i øjeblikket ikke kan finde formationer, og det er forståeligt med det her spil, som ændrer sig meget konstant.”

11: Marcus ‘BareKaldMigKongen’ Jørgensen – Intet hold:

Marcus Jørgensen er stadigvæk på jagt efter den første officielle turneringssejr, men ud fra hans stabile online-niveau, kan man i den grad se, at han nærmer sig. Seneste optræden var ved Copenhagen Games, hvor det blev til en top 16, og nu skal han så forsøge sig igen med endnu en stabil præstation:

Marcus Jørgensen i aktion mod Daniel Nørremark ved DM i 2015.

Marcus Jørgensen i aktion mod Daniel Nørremark ved DM i 2015.

“Jeg er på ingen måde klar. Uge efter uge skifter jeg hold, og jeg har sikkert fundet et nyt hold at spille med få dage inden det går løs. Jeg har ikke så store forventetninger som normalt, da jeg bliver ved med at fucke det op gang efter gang, og indtil videre, så beviser jeg for mig selv gang på gang, at jeg ikke lærer af mine fejl. Jeg har set, at der kommer sindssyg mange dygtige spillere med, men det er normalt dem jeg gør det bedst imod. Men jeg tror ikke, at det bliver min første offline turneringssejr på Falster, da jeg på et eller andet tidspunkt i turneringen bliver for overmodig, og tror jeg kan slå alle – det er der det går galt for mig. Jeg vil prøve at finde tiden på at finde det rette hold. Jeg nægter at spille med Real, så jeg kommer nok til at spille mange kampe med Dortmund, Juve og PSG, og se hvad der går bedst i forberedelserne. ” – Udtalte Marcus Jørgensen, som herefter skød på en top 3 samt overraskelserne og skuffelserne:

“Jeg synes top 3 er utrolig svær! Der er så mange spillere med så høj klasse, og for en gang skyld, så vil jeg ikke nævne mig selv som en favorit. Men jeg glæder mig til at se August i aktion, og tror han er blandt at finde i top 3. Så har jeg også Ivan og Bacha som følger trop med ham. En outsider kunne være Pilm. Pilm er en sindssyg dygtig spiller, og det er altså ikke mange der kan sige, at de har slået to verdensmestre til offline turneringer.

Jeg tror en fra Wicked overrasker, og mindst en af dem er blandt de sidste 8. Ellers er der Carly, Dammie, Wali og Magnus der kunne overraske.

Jeg tror selv jeg ender med, at blive skuffet over min præstation. Men jeg synes det er svært at sige hvem der skuffer, da det afhænger meget af bracket.”

10: Carl Emil ‘Carly’ Lindblad – Intet hold: 

Carl Emil Lindblad, også kendt som Carly, var et af FIFA 15’s helt store lyspunkter for den danske FIFA-scene. Med utallige af toppræstationer etablerede han sig selv i toppen, og lægger nu på en 6. plads på den danske rangliste.

Carl Emil Lindblad, der får overrakt medalje ved Copenhagen Open, hvor han spillede sig frem til en flot 3. plads.

Carl Emil Lindblad, der får overrakt medalje ved Copenhagen Open, hvor han spillede sig frem til en flot 3. plads.

Carly har meldt sig super klar til turneringen, og forventningerne er også skyhøje:

Jeg er 110% klar til turneringen, jeg ser meget frem til den og har forholdsvis store forventninger til mig selv. Som altid er det svært at sætte en præcis målsætning, men jeg går virkelig efter top 4, og hvis jeg rammer dagen, ved jeg også at jeg kan gå hele vejen. Min forberedelse er rimelig normal. Man skal passe på med at få spillet for meget, da man så bare kører fast i sit spil. Jeg får spillet nogle cups på gfinity og lidt forskellige online kampe. Desværre bliver det ikke til noget offline træning, op til turneringen, men jeg regner ikke med det bliver det store problem, da jeg normalt, hurtigt vænner mig til offline gameplayet.

Carly afsluttede samtalen med at pege på en mulig top 3, og overraskelserne og skuffelserne:

“1: Bacha, fordi han er verdensmester.
2: Carly.
3: Magnus Larsen, jeg tror han får sit store gennembrud til denne turnering. 

Hassan og Magnus overrasker. Der er en masse der kommer til at skuffe pga. det utrolige høje niveau. Hvem det bliver, ved jeg dog ikke.”

9: Anders ‘Dammie’ Dammand – HVB E-Sports:

Anders Dammand var ved Aalborg Open, trods 4. pladsen, ikke helt tilfreds dog.

Anders Dammand var ved Aalborg Open, trods 4. pladsen, ikke helt tilfreds dog.

Sidste mand i dagens optaktsartikel, er den kun 14-årige, Anders Dammand fra HVB E-Sports. Med to store præstationer i træk ved Copenhagen Open 2. plads og Aalborg Open 4. plads, har Dammie allerede bevidst sit værd på den danske FIFA-scene, og Pricerunner Cup bliver altså hans næste store opgave. Dammie skal udover selve turneringen også spille med i Junior-turneringen nogle timer inden, og her er der allerede chance for at skabe et flot resultat, men herefter bliver det interessant at følge om han formår at holde øjnene åbne i den næste turnering, som for alvor betyder noget.

Dammie havde følgende at sige omkring turneringen:

“Mine forventninger er at gøre mit bedste, da jeg kommer lige fra en junior turnering. Det kommer meget an på, hvor langt jeg er nået i den anden turnering, og hvor meget overskud jeg har, men jeg vil i hvert fald gøre mit bedste, og jeg forventer nok at gå videre fra gruppen og så bare tage en kamp af gangen. Jeg vil forberede mig meget, spille så mange kampe så muligt og turneringer og prøve nogen nye spillestile af og lidt af hvert.”

Og for en god ordens skyld, slutter vi af med at høre Dammies bud på top 3, overraskelser og skuffelser:

“1. Jesper ‘Pilm’ Prang – Hvis han tror nok på sig selv og spiller sit eget spil, så skal han nok kunne føre sig til en god plads.
2. Marcus Jørgensen – Han spiller suverænt for tiden, online i hvert fald, og er en svær modstander.
3. Zimme/Al-Bacha – Zimme er en svær og meget hurtigt spillende spiller. Han vil også kunne nå langt, hvis han rammer dagen. Al-Bacha er en suveræn spiller og også verdensmester. Han vil nok også forsøge sig at vinde turneringen.

En der kan overraske er Mikkel RæveHjorth’ Bach – Han har en meget simpel spillestil, og spiller virkelig godt for tiden. En skuffelse kan jeg desværre ikke pege på.”

 

Det var hermed alt fra dagens seedningsartikel. Husk at følge med i morgen, hvor vi afslører seed 8-5!

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.