Det er ikke mere end et par uger siden at Marienlyst eSport præsenterede de første to spillere, men nu er endnu en spiller præsenteret i den ambitiøse klub.

Marienlyst eSport har sendt os denne pressemeddelelse:

Marienlyst eSport udvider sit FIFA team – Marcus Jørgensen bliver en del af holdet

Blot få uger efter at Marienlyst eSport præsenterede sine første FIFA spillere – Wali “KAZ” Kazmi og Carl Emil “CARLY” Lindblad kan vi nu præsentere endnu en spiller. Der er tale om Marcus Jørgensen, som flere gange har vist sit store talent. Blandt andet blev Marcus nr. 2. ved DM i 2014 – efter en finale hvor Marcus mødte verdensmesteren August Agge Rosenmeier.

Jens Martinus Pedersen fra Marienlyst eSport siger: “Schalke 04 har lige fået det, West Ham har lige fået det. Men Marienlyst eSport kom først, og nu udvider vi igen vores eSport FIFA team. Det er jeg stolt over. Med tilgangen af Marcus har vi atter markeret vores ambitioner inden for FIFA og eSport generelt. Vi ved det bliver hårdt arbejde at indfri vores forventninger og målsætninger, men vi bygger på hele tiden. Og i det arbejde er Marcus en vigtig brik.”

Marcus Jørgsen følger op:  “Jeg forventer et super stærkt samarbejde med Marienlyst eSport. Hele teamet virker rigtig ambitiøs omkring projektet, og jeg er glad for at blive en del af det. Jeg glæder også mig til at spille på hold med Carly og Wali, da de begge to er nogen rigtig dygtige spillere, og så har et kendskab til dem personligt i forvejen.

“Jeg har fået tilbud fra en del hold, men Marienlyst eSport har bare ramt helt plet med hensyn til hvad jeg har søgt efter. Det er et helt nyt projekt, som der har ressourcerne til at få bygget noget rigtig stort op, og det synes jeg er enormt spændende at blive en del af”. tilføjer Marcus.

Jens Martinus Pedersen fortsætter: “Vores FIFA kan måle sig med de bedste hold herhjemme, og med Marcus får vi en profil, så vi står rigtigt stærkt både offline og online. Vi har forventninger om at hente store og betydelige sejre i det kommende år”.

Første opgave for Marcus Jørgsen som Marienlyst eSport spiller bliver lørdag d. 4 juni, hvor der spilles CULT COLA Odense Open.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *