Det blev en aften fyldt med overraskelser, da Johan “Gass” Christensen mandag aften forsvarede sin titel ved Dan’s Poolhall FIFA Series.

På trods af afbud fra bl.a. Lars “PrimeTurbo” Korreborg, var det et meget stærkt felt, der mandag aftenen mødte op til Top16 Finalen ved FIFA Series 2015 på Dan’s Poolhall.

Gruppespillet

Allerede i gruppespillet begyndte overraskelserne, der gav spændingen et ekstra hak op.

I gruppe 1 endte alle fire deltagere på 4 point og kun takket være en 3-1 sejr, i sidste kamp over Mads Emil “MEAP9kilo” Ahlgreen Pedersen, sikrede Jacob “Kragefucz” Kragelund sig gruppens 2. plads, på en marginalt bedre målscorer, efter Marcus Gam “Kok”.

I gruppe 2 var det igen målscorer, der fik betydning for fordelingen af pladserne. Både Johan “Gass” Christensen og Jonas “Doctor Jones” Tanggaard Larsen sluttede deres gruppe med 6 point. Her tog Johan “Gass” Christensen dog førstepladsen, da han var ét mål bedre.

Gruppe 3 var på forhånd udråbt som “dødens pulje”. I denne gruppe var aftenens store favorit, Lasse “Kongen” Bækkelund, Kent “TalentKent” Brylle, Andreas “Hedegaard9” Hedegaard og Mads “Bisgaard”.
Mod al forventning blev det Kent “TalentKent” Brylle, der med sine 7 point kunne udråbes som gruppevinder foran Lasse “Kongen” Bækkelund, der måtte nøjes med 5 point.

Gruppe 4 var på forhånd anset som værende aftenens svageste gruppe, men på trods af dette, var der spænding til det sidste.
Andreas “Sama” Schou gjorde rent bord og tog suverænt gruppens førsteplads. Den tidligere Superligamålmand Brian “Ulstrup” startede sikkert ud med en 2-1 sejr og Andreas “Reqyu” Frost Gislund, men da han i anden kamp ikke kunne formå, at holde målet rent mod Kristoffer “Smedstrup” og samtidig ikke selv kunne få netmaskerne til at blafre, var der lagt op til en overraskelse af de store.
Overraskelsen blev også en realitet, da Brian “Ulstrup” i sidste runde måtte se sig slået i sidste sekund 4-3 af Andreas “Sama” Schou samtidig med, at Kristoffer “Smedstrup” vandt 1-0 over Andreas “Reqyu” Frost Gislund. Dermed sikrede Kristoffer “Smedstrup” sig gruppens andenplads og videre avancement.

Slutspillet

Slutspillet blev en tæt affære med mange spændende kampe.

Således skulle kvartfinalen mellem Kent “TalentKent” Brylle og Jacob “Kragefucz” Kragelund helt ud i straffesparkskonkurrence før, en vinder kunne findes. Anderledes let havde Johan “Gass” Christensen det, da han i sin kvartfinale i sikker stil slog Kristoffer “Smedstrup” ud 4-0.

Med samme overlegenhed sikrede Lasse “Kongen” Bækkelund sig en finaleplads, da han i sin semifinale slog Jonas “Doctor Jones” Tanggaard Larsen 4-1.
I den anden semifinale, der stod mellem Johan “Gass” Christensen og Kent “TalentKent” Brylle, var det mere spænding end godt spil, der prægede kampen og det var efter en tilfældig dødbold, at Johan “Gass” Christensen score kampens enlige mål og dermed sikre sig en finaleplads for andet år i træk.

Bronzekampen stod derefter mellem Jonas “Doctor Jones” Tanggaard Larsen og Kent “TalentKent” Brylle og her blev det Jonas “Doctor Jones” Tanggaard Larsen, der trak det længste strå med en sejr på 2-0.

Finalen imellem Lasse “Kongen” Bækkelund og Johan “Gass” Christensen blev en meget intens affære. Storfavoritten mod den forsvarende mester i direkte duel om guldet.
Johan “Gass” Christensen kom i første halveg foran 2-0. Herefter overtog Lasse “Kongen” Bækkelund initiativet og anden halvleg blev, i store træk spil til et mål. Det er de små marginaler der tæller, men marginalerne var ikke på Lasse “Kongen” Bækkelunds side. Trods flere gode muligheder, blev det kun til en symbolsk reducering dybt inde i kampens overtid. Dermed kunne Johan “Gass” Christensen. for andet år i træk, udråbes som vinder af Dan’s Poolhall FIFA Series Top16 Finale.

Rangliste

Top16 Finaleturneringen var en kategori 5 turnering og der var dermed rangliste point til top8.
Pointenes fordeling blev derfor således:

  • 1. Johan “Gass” Christensen – 500 point
  • 2. Lasse “Kongen” Bækkelund – 300 point
  • 3. Jonas “Doctor Jones” Tanggaard Larsen – 200 point
  • 4. Kent “TalentKent” Brylle – 100 point
  • 5. – 8.
  • Andreas “Sama” Schou – 50 point
  • Marcus Gam “Kok” – 50 point
  • Jacob “Kragefucz” Kragelund – 50 point
  • Kristoffer “Smedstrup” – 50 point

Se mere om de forskellige kategorier og den samlede rangliste her >>

Ekstraturneringen

Sideløbende med Top16 Finaleturneringen blev der afholdt en Ekstraturnering.

Denne turnering blev med deltagelse af 10 spillere, der blev fordelt i 2 grupper á 5 spillere hvoraf, der var avancement til kvartfinalerne til top4 i hver gruppe.

Turneringen havde flere gamle kendinge blandt deltagerne, men det blev i sidste ende en overraskende vinder af turneringen.

Trods en yderst beskeden tredjeplads i sin gruppe, lykkedes det Sports-Gaming.dk’s egen Danny “DannyR” Røgind, at vinde turneringen efter finalesejr på 2-0 over “Simon”.
“Simon” havde ellers vundet den indbyrdes kamp i gruppespillet i sikker stil med 3-1 og var favorit i finalen.

Ved mandagens finaleturnering havde vi ydermere besøg af drengene fra Consollos.dk, der sælger skins og diverse tilbehør til konsoller. Drengene stillede med et udpluk af deres sortiment. Du kan læse mere om deres produkter her >>

Sports-Gaming.dk vil gerne sige tak til alle, der har mødt op eller deltaget ved denne sæsons FIFA Series på Dan’s Poolhall. Derudover vil vi gerne takke for Dan’s Poolhall for samarbejdet og ikke mindst Papproduction, der stod for streamingen ved mandagens finaleturnering. Slutteligt vil vi takke Funcenter.dk som til hver turnering leverede gavekort, og til finalen var der hele 1.800 kr. på et gavekort til vinderen.

Husk vores Cult Cola FIFA Tour 2015, der skydes igang med Aarhus Open 29. marts! Du kan læse nærmere her >>

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.