Online Fifa 15 turnering for alle!

Selvom vi har annonceret vores nye plusmedlemskab med præmieturneringer, så vil vi også gerne afholde en turnering som er åben for alle!

Turneringen afvikles torsdag d. 19/3 kl. 19.00 på Playstation 4 og er for alle interesserede.

Temaet er: Frit holdvalg!

Turneringen afvikles her på siden torsdag, og kampprogrammet vil blive vist løbende på denne side. Alle spillere bedes være klar på siden senest 18.45.

Præmie: Gratis billet til CULT Cola Aarhus Open + 1 ramme CULT Cola!

Har vinderen allerede købt billet, vil billetprisen blive refunderet.

Læs mere om CULT Cola Aarhus Open

Turneringen afvikles med indledende gruppespil og efterfølgende slutspil – den endelige struktur afhænger af deltagerantallet.

Tilmelding er nu lukket og der er trukket lod om grupperne, som er følgende: 

 

Der spilles efter standard online regler, og kampene afvikles som venskabskampe med online hold. Man skal møde op på sidens chat 15 minutter før turneringsstart, og desuden sørge for at gøre sig synlig i chatten. Man er selv ansvarlig for at kampene bliver afviklet til de programsatte tidspunkter og resultaterne indsendes via resultatformularen herunder.

Indsend resultat fra kampen (gøres af udebanen)

[contact-form-7 id=”6046″ title=”FUT Resultat”]

Turneringsafvikling

Deltagerne skal inden første kamp, have tilføjet de øvrige modstandere, som man er kommet i gruppe med, som PSN venner.

Kampene spilles ved at deltageren der spiller på hjemmebane inviterer modstanderen til en venskabskamp.

Kan du ikke finde din modstander, så kontakt modstanderen på chatten før admins kontaktes

Resultater:

Spilleren der er på hjemmebane, har ansvaret for at tilføje modstanderen samt invitere til kamp. Spilleren der står på udebane står for at indsende resultatet efter kampen via kontaktformularen længere oppe på siden!

Afbrudt kamp

Det er ikke tilladt at afbryde forbindelsen i en kamp. Hvis der opstår fejl, starter man spillet op igen og spiller de resterende minutter. Når tiden er løbet ud, gælder målene fra begge kampe. Dokumenteres det, at forbindelsen bevidst er afbrudt, kan det medføre udelukkelse fra turneringen og fremtidige turneringer.

Nøl:

Det er ikke tilladt bevidst at trække tiden. Skulle det ske, skal anklageren sørge for at kunne dokumentere det, f.eks. ved hjælp af video.

Placering:

Ved pointlighed gælder samlet målscorer, derefter flest scorede mål. Ellers lodtrækning

Udeblivelse:

Er modstanderen ikke mødt op inden 5 minutter efter kamptidspunktet, skriver man en besked til modstanderen i chatten inden 15 minutter efter kampstart. Er der derefter intet svar, skal udeblivelsen rapporteres på turnering@sports-gaming.dk.

 

Der vil være 1-2 admins til stede på chatten under hele turneringen, og de beslutninger som tages, bedes respekteres 100%. Ved dårlig forbindelse og tvivlsspørgsmål, kan det være aktuelt at tage beslutninger på et tyndt grundlag, men pga. tidspres kan dette blive nødvendigt.

cultcolanyhedsbillede

 

 

2 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.