Premier Leagues Team Of The Season er muligvis den bedste udgivelse af nye spillere, vi nogensinde får at se.

I onsdags kom EA Sports Sverige til at smide et annoncerende billede op af, hvad der dengang var, det kommende Premier League Team Of The Season.

Nu er holdet så officielt ude, og det ser ikke bare uhyggelig godt ud, men ligner umiddelbart den bedste udgivelse af nye spillere, vi nogensinde kommer til at se.

23 ud af 23 af spillerne er såkaldte ‘Walkout-spillere’, hvilket naturligvis betyder, at man ser samtlige af disse spillere træde ud af pakken, såfremt man er så heldig at ‘packe’ en af dem.

Der er med andre ord tale om et hold, hvor den laveste ratede spiller har fået en rating på 89, og den højeste ratede – Eden Hazard fra Chelsea – opnår en rating på 98. Herudover rummer holdet også en 97-rated svensker i Zlatan Ibrahimovic, imens holdets tredjepladsplacering går til tre forskellige – Kevin De Bruyne, Alexis Sanchez og David De Gea. Også danske Christian Eriksen fra Tottenham Hotspurs har fundet sin vej til holdet, ganske fortjent, efter en fornem sæson for Nordlondon-klubben.

Andre nævneværdige spillere må siges at være blandt andre Sadio Mané fra Liverpool F.C, som med fem ud af seks mulige tal på over 90 på kortet samt en pace på 99 ligner et dødbringende kort at komme op imod i de kommende Weekend Leagues.

Sidst men ikke mindst er der selvfølgelig Romelu Lukaku, der med 92 i pace, 97 i fysik og hele 99 i afslutninger formentlig bliver umulig at stoppe.

Og når ja, hvis nogen husker det overdrevende-gode kort David Luiz havde i FIFA 13, så kunne man måske prøve kræfter af med hans nye 93-ratede kort.

Se hele holdet her.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.