EA Sports FIFA har netop givet verdenens mange FIFA-entusiaster et første kig på den kommende ‘FIFA 18’.

I det desværre blot 49-sekunder lange videoklip, følger vi spillets uden tvivl bedste spiller de seneste mange udgaver – nemlig selveste Cristiano Ronaldo. Her får vi skiftevis et 2-3-sekunders klip af ham passere den ene efter den anden spiller samt et kort sekund, hvor skærmen går i sort, inden vi igen får Real Madrid-stjernen at se igen.

Den lange og spurtende dribletur ender herefter ud i et frispark, som kongen af Madrid naturligvis selv får lov at sparke. Men inden da, får vi muligvis et kort glimt af, hvilken temafarve, som det kommende FIFA 18 bliver. Med en blå baggrund i denne omgang, en anelse mere mørk end FIFA 17’s, kunne det ikke desto mindre godt tyde på, at det bliver den næste udgaves baggrundsfarver.

Og så slutter videoen faktisk anderledes end de forgangende års første trailere – fordi hvor vi før i tiden ikke vidste, om skuddet blev sat i nettet eller ej, ser vi denne gang Cristiano Ronaldo juble ellevildt. Vi ser derimod ikke bolden blive sparket ind.

Videoens titel er ‘Fueled by Ronaldo’, men hvilken betydning det får er en smule svært at spå om. I hvert fald må producerne fra EA Sports føle sig forsynet af deres nye frontfigur fra La Liga Santander.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.