Med Pricerunner Cup lige om hjørnet var der søndag aften gjort klar til turnering på Sports-Gaming, hvor præmien var en billet til det store event 28. februar. Hele 46 spillere valgte at benytte sig af denne mulighed og derfor var der rigtig mange i spil til præmien.

De helt store spillere, som allerede har købt billetten, mødte derfor ikke op til turneringen, men spændende navne som Konys Slaver-spillerne Marc Hougaard, Mads Strack Hansen og Mohamad Al-Bacha var mødt op sammen med folk som Mads ‘Nyrnz‘ Nyrnberg og Yassin Kadim.

Disse 5 favoritter formåede at komme sikkert videre fra gruppen, men allerede i 1/16-delsfinalen måtte Nyrnz og Hougaard sige farvel til turneringen efter nederlag. Derefter røg Al-Bacha ud af 1/8-finalen, efterfulgt af Strack, som måtte se sig slået i kvartfinalen, hvor han tabte 3-0 til Kristian ‘zpea_R’ Vinum. Dermed var det kun Yassin, som var tilbage af de 5 favoritter, da turneringen nåede semifinalen. Her slog han en noget ukendt spiller med PSN’et S-p-u-r-g-t___ og skulle derfor møde Kristian Vinum i finalen, som slog Fredberg2013 for at komme til finalen.

Finalen blev en yderst tæt affære, men i sidste ende blev det ikke til et lykkeligt comeback for det tidligere stortalent, Yassin, som har skåret ned på aktiviteten i dansk FIFA. Han tabte nemlig 2-1 og dermed kan Kristian Vinum glæde sig til Pricerunner Cup 28. februar.

Stort tillykke til Kristian Vinum, som snart skal kæmpe med om store præmier. Listen over præmier til Pricerunner Cup kan ses her, og den bliver løbende opdateret med endnu flere præmier.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.