I uge 30 afvikles den første eFodboldskole i samarbejde mellem DBU HK og YouSee eSportligaen, og du kan nå at være med!

eFodboldskolen er for både drenge og piger, og to af de deltagere som allerede har tilmeldt sig, er tvillingerne Jakob og Julie på 14 år som kommer fra Allerød. Vi har taget en snak med de FIFA-glade tvillinger omkring forventningen til de tre spændende dage i uge 30.

Hvorfor har I valgt at tilmelde jer eFodboldskolen?
Jakob: Vi har spillet fodbold siden vi var 6 år og spillet FIFA nærmest lige så længe – vi kan godt lide at spille FIFA, og vi vil meget gerne blive bedre til det.
Julie: På DBU’s normale fodboldskoler har vi fået rigtigt mange nye venner, og det er vi sikker på at vi også gør her. Jeg kender ikke så mange piger der spiller FIFA, så jeg glæder mig til at få en masse veninder med samme interesser som mig.

Hvad forventer I at få ud af skolen?
Jakob: Jeg forventer at få en bedre forståelse for spillet, både på fodboldbanen og i spillet.
Julie: Jeg forventer at blive mentalt stærkere, og så syntes jeg at det er fedt at der kommer professionelle FIFA spillere med, så vi kan lære en masse fifs og tricks.

Hvordan er jeres niveau i FIFA? Og hvem vinder hvis I tager en intern kamp mod hinanden?
Jakob: Jeg vil sige at har et ok niveau, men det er svært at vide, for vi spiller mest imod vores venner. 
Julie: Selvfølgelig vinder jeg! Men vi spiller ikke så tit mod hinanden da vi bare bliver uvenner
Jakob: Det er mest dig der bliver sur!

Uha, det lyder som om der er lagt op til en klassisk søskende-fight, men sådan skal det være! Vi har også spurgt deres mor omkring hvorfor de som familie har besluttet at sende Jakob og Julie afsted på eFodboldskolen.

Anette: Vi er en familie hvor alle dyrker sport. Jakob og Julie har spillet fodbold siden de var ganske små, og nu er de blevet 14 år.De har været på en del af DBU’s fodboldskoler g Julie har også prøvet at være med på DBU’s Elite. De elsker at møde nye venner og lære noget nyt. Og eSport er jo det nye må man sige! De har de begge kastet sig over FIFA med stor iver, så selvfølgelig skal de med på eFodboldskolen! Det er så spændende og jeg håber de lærer en masse nye ting og få en super oplevelse i Tilst.

Vi ser frem til at byde Jakob og Julie velkommen i uge 30, og der er stadig plads til flere deltagere på eFodboldskolen – læs mere om skolen her!

Ønsker du at deltage, skal du sende en mail til Hese@dbujylland.dk med;
•    Navn
•    Alder
•    Trøje str.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.