Sports-Gaming.dk har været i London for at tage et kig på det nye FIFA World Cup – vi blev inviteret af EA Sports som gerne ville fremvise dette spændende nye spil-mode.

EA har i forbindelse med udviklingen af FIFA World Cup været dybt fokuserede på at gøre spillet til en så autentisk oplevelse som muligt.

“Det skal føles som om, man er til VM i Rusland”

Ovenstående citat kom fra lead produceren på spillet, og det betyder lidt forskellige ting: vi kan bl.a. forvente at se alle de originale spillertrøjer, den officielle matchbold, et mere dynamisk publikum (fx dansk publikum med vikingehatte), de 12 VM-stadioner animeret så tæt på virkeligheden som muligt. Desuden kan vi også forvente at høre den originale VM-sang brage ud af højtalerne.

Det er altså også noget af dette, man hurtigt lægger mærke til, når man starter spillet op. Farverne, musikken og de flotte billeder medvirker, at man lynhurtigt bliver kastet ind i nationalstemningen, og man kan ikke undgå at glæde sig til de mange spændende fodboldkampe, som skal spilles på den rigtige fodboldbane om ganske få uger i Rusland.

Man har fra EA’s side forsøgt at skabe så meget dybde i spillet som muligt ved at tilføje forskellige game modes. Man kan selvfølgelig spille et normalt VM med de kvalificerede hold,  men det er også muligt at designe sit eget VM med nogle af de hold, som ikke har kvalificeret sig til VM. Det betyder, at man fx kan spille en turnering med Italien eller Sverige.Det bliver også muligt at spille online VM, hvor man kan udfordre sine venner i kampen om trofæet.

Sidst men ikke mindst så er det også muligt at spille Ultimate Team. Det er altså muligt at bygge sit eget hold med spillere fra alle kvalificerede nationer. Det vil også blive muligt at packe både nuværende og tidligere landsholdsstjerner, så mulighederne er mange.

Igennem de par timer hvor vi havde spillet i hænderne, oplevede vi at spille FIFA 18 på en ny og sjov måde – det er ikke revolutionerende ift. det originale spil, men som en gratis opdatering til spillet, gør FIFA World Cup det glimrende. Opdateringen kan hentes gratis fra tirsdag d. 29. maj 2018.

Man kan altså glæde sig til en autentisk fodboldoplevelse, når man skal spille det nye FIFA World Cup – der er virkelig blevet kælet for detaljerne. Vi tror, at dette spil kommer til at gå hånd i hånd med det virkelig VM i FIFA. Glæd dig!

Artiklen er skrevet af Rasmus Smedstrup for Sports-Gaming.dk

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.