Så er VM færdigspillet! Folk som James Rodriguez, Thomas Müller og Arjen Robben har tryllebundet hele verden med fantastiske præstationer i turneringen, hvor tyskerne ikke kunne røres. Vi bringer status på de sidste tre runder af VM Manager:

Kvartfinalen

Kvartfinalen blev en runde uden de store overraskelser i Rio. Med sejr til Tyskland, Brasilien, Argentina og Holland kunne Ennyzor snuppe en suveræn førsteplads med over 100.000 point ned til Arongreve og næsten 200.000 point ned til MathiasSkjørbæk. Det sendte Ennyzor op på en midlertidig 3. plads, mens MalteEl kunne holde fast i sin 1.plads.

Semifinalen

Brasilien blev ydmyget på hjemmebane med 7-1 til Tyskland, og en grædende David Luiz undskyldte til hele befolkningen efter den yderst pinlige præstation. Samme følelse gik næsten igennem undertegnet, der endte runden som nr. 142 – ud af 142!

Med dette resultat og sejren til Argentina efter straffespark var det dog også en dyr runde for førehunden MalteEL, der med over 700.000 point op til rundens førsteplads, røg ned på 2. pladsen og for alvor blev presset før finalen. Runden blev vundet af Heisenberg90, mens mkh67465 blev nr. 2 i denne runde. Det var dog Rexiboy, der havde mest grund til at juble, da hans 3. plads i denne runde gav ham 1. pladsen i den samlede stilling før finalen.

Finalen

Tyskerne snuppede guldet i Rio, mens Rexiboy snuppede 1. præmien i managerspillet! Med en afstand på over 500.000 point ned til 2. pladsen var der ingen tvivl om vinderen, der havde fundet plads til 8 tyskere på sit hold, hvor 7 af dem startede. Derudover ramte ham rigtigt med Daley Blind og Arjen Robben, der var på det vindende hold i bronzefinalen. 2. pladsen gik til MalteEl, mens Heisenberg90, med endnu en god runde, sneg sig ind på 3.pladsen.

Stort tillykke til Niclas ‘Rexiboy‘ Rex med gavekortet på 1.000 kr. til en fodboldrejse hos tvrejser.dk, The Last of Us til PS3 og merchandise fra Sports-Gaming.dk!

Tvrejser_jpeg

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.