I dette eksklusive interview kan du møde den danske FIFA-YouTuber, FIFAQack, der denne lørdag deltog i sin første FIFA-turnering – men bestemt ikke sin sidste.

Med over 25.000 abonnementer- og hele 3,5 milioner afspilninger på sin YouTube-kanal er Christian Lillebæk, bedre kendt som ‘FIFAQack’, uden tvivl et af de mest bekendte danske navne inden for FIFA-YouTube-branchen.

Denne lørdag deltog den unge YouTuber i sin første FIFA-turnering nogensinde – nemlig Danske Bank FIFA Cup, hvor han formåede at gå videre fra 1. gruppespil, men herefter desværre endte i en hård gruppe med tre andre stærke spillere og lige akkurat ikke formåede at komme videre til slutspillet.

Men var FIFAQack så tilfreds med sin præstation, og kommer vi til at se mere fra ham til kommende FIFA-turneringer rundt om i landet? Få svar på det hele i vores eksklusive interview med YouTuberen, som du kan læse lige her:

Hej Christian, og først og fremmest tak fordi du har lyst til at medvirke i dette interview. Kan du starte ud med at præsentere dig selv ganske kort, omkring hvad du går og laver, så alle folk er helt med på, hvem du er?

Foto: FIFAQack

Jo, jeg hedder Christian Lillebæk, og jeg bruger en masse af min fritid på at lave YouTube og streame på Twitch under henholdsvis navnet Qack og FIFAQack. På begge medier spiller jeg primært FIFA, hvilket jeg har gjort i tre år. På mine kanaler kan man se en masse FUT-Drafts, FUT Champions, Pack Openings mm.

Du deltog i lørdagens Danske Bank FIFA Cup i Aalestrup. Hvad jeg mener, er det vist din første turnering – Hvordan kan det være, at du pludselig valgte at tilmelde dig sådan en turnering? Og hvorhenne havde du inden da hørt om vores FIFA-turneringer?

En af mine moderatere på min stream fortalte mig om turneringen, og jeg havde i starten kun tænkt mig at møde op som tilskuer, da jeg på ingen måde troede på mine egne FIFA-evner. Så jeg tænkte, det kunne være sjovt at møde op til sådan en event og se, hvordan det foregik, og samtidig se flere af Danmarks bedste FIFA-spillere dyste mod hinanden offline. Min moderater på Twitch, DaniChrois, som også havde fortalt mig om eventet fortalte, at han troede på, jeg kunne komme videre fra gruppen, så jeg tilmeldte mig for at se, hvordan det gik.

På det seneste har du blandt andet udgivet nogle videoer med en af de bedste spillere herhjemme, nemlig Daniel ‘Dingo’ Kristensen – Har du et godt kendskab til de gutter, som befinder sig inden for konkurrence-FIFA i Danmark, og hvad synes du om dem?

Jeg kendte Dingo fra dengang, jeg selv var god til fodbold, hvor vi spillede KUV og var inde omkring Vejle Boldkub, og så kom jeg i tanke om, at han var så dygtig til FIFA, og tænkte nu hvor jeg ikke selv kan få så gode resultater, så kunne jeg spørge, om jeg måtte låne hans bruger. Dingo er en super fed person at være sammen med, og jeg kan kun sige det præcis samme om alle de andre gutter, som befinder sig inden for konkurrence-FIFA i Danmark, selvom jeg ikke har brugt så meget tid med dem endnu.

(Interview fortsætter under videoen)

Du har som nævnt åbnet nogle af Dingos FUT-pakker efter hans flotte resultater i FUT Champions – Hvor god er du selv til FUT Champions, og kan du huske din nuværende rekord?

FUT Champions er faktisk grunden til, at jeg havde den tanke, som nævnt i starten, hvor jeg ikke ville tilmelde mig turneringen, da jeg har klaret mig ualmindeligt dårligt i FUT Champions. Jeg kan ikke – ligesom HassanPlayer, Dingo, Fredberg og mange af de andre, som får flotte resultater i FUT Champions og godt kan holde fokus – spille 40 kampe på en weekend uden at miste fokus, fordi jeg ved, der er så mange kampe endnu. Min bedste rekord er 24 wins, og det er selvom, jeg har haft en start på 8-1. Jeg er en dårlig taber online…

Af din første turnering at være, må man sige, at du klarede det ganske fint med din 3. plads i andet gruppespil af guld-turneringen i en meget svær pulje med gode spillere – Er du selv tilfreds med denne præstation?

Umiddelbart vil jeg sige, at jeg er tilfreds, og så alligevel ikke, da jeg selv føler, at jeg med marginalerne på min side godt kunne have gået videre, men så tror jeg ærligt talt heller ikke, den var gået længere. Så jo, jeg er tilfreds. Jeg var lidt heldig med 1-1 mod Carly, og jeg skulle have vundet mod Brylle, men det endte sådan, og jeg burde nok være tilfreds med mit første resultat i sådan en stor turnering.

Det var hermed din første deltagelse i en turnering af den kaliber – Kan vi forvente at se dig spille mere med i fremtiden?

Helt klart! Det har gjort mig meget bedre at spille til sådan en offline turnering, hvilket altid er dejligt. Ud over det, så er de mennesker, som er med til sådan en turnering så fede at være sammen med, og alle har det så godt med hinanden, at jeg bliver nødt til at tage med til næste store turnering.

Læs også: Jacob Kragelund: Jeg har helt sikkert fået blod på tanden

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *