Denne weekends Danske Bank FIFA Cup bød på en overraskende finale mellem unge Alen Barakovic og tilbagevendende Jacob Kragelund. Vi har taget en snak med de to glade finalister.

Hele lørdagen blev der i Aalestrup afviklet turneringen Danske Bank FIFA Cup, hvor flere hundrede deltog i kampen om førstepladsen, der bestod af hele 10.000 danske kroner.

Læs her et referat af turneringen

Meget overraskende var det dog unge Alen ‘Arrow’ Barakovic fra Wicked Gaming og tilbagevendende Jacob ‘Kragefuqz’ Kragelund, som til sidst på dagen stod ansigt til ansigt med hinanden i finalen. En kamp, der her overbevisende blev vundet af Alen Barakovic.

Begge spillere kan derimod se tilbage på turneringen med et veltilfreds smil, da ingen af dem formentlig havde forventet at gå så langt. Turneringens vinder udtaler følgende om sin store sejre:

Alen Barakovic med sin tredjeplads til CULT Cola Aarhus Open.

“Det føles fantastisk. Det var en dejlig og kæmpe oplevelse for mig. Landets bedste FIFA-spillere var med i turneringen og bare det at spille imod dem, er succes i sig selv. Men at vinde førstepladsen – det var stort og en vild oplevelse. Jeg er meget tilfreds med min præstation” fortæller Alen Barakovic og peger herefter på, hvad der gik særlig godt for ham på dagen.

“Jeg var meget god offensiv, hvor jeg scorede mange mål og så er jeg meget tilfreds med min taktik. Jeg holdt meget fokus på spillet og beholdte god koncentration igennem alle kampe.”

Ikke alle kampe var til gengæld lige nemme. I semi-finalen så det eksempelvis sort ud for Wicked-spilleren, før han fra det 85. minut fik vendt 3-1 til 3-3 og herefter sejrede i forlænget spilletid. Dette var da også den sværeste kamp, ifølge ham selv.

“Min sværeste kamp var semifinale-kampen, hvor jeg var bagud med to mål. Der var kun 5 min tilbage af kampen, men jeg holdt fokus igen og formåede at score to mål inden kampen var færdig. Jeg fik meget støtte fra Lars Korreborg (Wicked Gaming coach) under kampen, og det var en stor hjælp. Men uden tvivl var kampen mod Aldin Ismajlovic også en meget svær kamp, men jeg havde maginalerne på min side.”

En spiller, der også strøg elegant igennem alle kampe frem til finalen, var allerede nævnte Jacob Kragelund, som længe har været meget anonym på den danske FIFA-scene. Lørdag lignede dog et comeback til den rutinerede spiller, der bestemt fik indsamlet en ny motivation efter sin præstation.

Jacob Kragelund og Johan Gass til DM i FIFA 2015.

“Jeg står med tonsvis af indtryk efter turneringen, da jeg slet ikke havde ventet at gå så langt, som jeg gjorde. FIFA 17 passer mig markant bedre end især sidste års udgivelse, hvorfor jeg altså havde lyst til at prøve mig af mod de bedste i Danmark igen. Om det er et decideret comeback, ved jeg ikke, om jeg vil kalde det. Nu skal jeg lige fordøje gårsdagens indtryk og finde ud af, hvordan jeg prioriterer FIFA fremadrettet. Men jeg har helt sikkert fået blod på tanden og nød virkelig at spille kompetetivt igen efter min pause fra scenen,” siger Danske Bank FIFA Cups andenplads, som mener, at det var fuldt fortjent, lige netop Alen Barakovic løb med sejren.

“Alen vandt turneringen fortjent, og nu hvor jeg skulle tabe i finalen, var det så fedt, at det netop var ham, der tog sejren. Jeg har stor respekt for ham og ved, at han går en stor fremtid i møde. Det er selvfølgelig aldrig sjovt at tabe en finale, men Alen spillede fantastisk FIFA, og er i mine øjne det største talent, vi har herhjemme – sejren var fuldt fortjent! Kampforløbbet var egentlig, som jeg forventede, og jeg følte mig også ovenpå i 1. halveg, men Alen var super dygtig til at udnytte mine dumme forsvars-fejl og da jeg kom bagud, havde jeg intet modsvar. Jeg manglede en plan b, da jeg kom bagud og mit spil flød slet ikke, da jeg prøvede at forcere, hvilket jeg helt sikkert kan forbedre ved lidt regelmæssig træning. Trods nederlaget var turneringen en kæmpe personlig succes – possession er ikke død endnu!”

Endnu engang stort tillykke til de to finalister, vi formentlig kan komme til at se gå langt i turneringer flere gang i resten af FIFA 17.

Læs også: Nu for anden gang: HassanPlayer rammer imponerende 40-0 i FUT Champions

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.