Efter den tidlige pre-release af FIFA 15, har vi her på Sports-Gaming.dk haft mulighed for at gå i gang med spillet. Vi vil i denne artikel beskrive lidt omkring vores førstehåndsoplevelse med spillet, ligesom hvad I kan forvente, når I går i gang med spillet!

Ligesom i demoen, starter man i en kamp mellem Liverpool og City. Kampen er om det engelske mesterskab, og man styrer Liverpool. Kampen kan overspringes, men hvis man ikke har prøvet FIFA 15 før, er det en rigtig god måde at opleve stemningen på stadion på. Da FIFA 15 har fået autentiske stadions fra Premier League, er det stadig en fed oplevelse.

Karriere og sæsoner
Meget af spillet er baseret på sidste års opnåelser i FIFA. Dette inkluderer f.eks. sæsonen, man starter i, ligesom man også får en bonus til karrieren, hvis man har haft et godt gem deri. Den placerer dig i en ny division i Sæsoner, alt afhængigt af, hvordan du endte online sidste år, ligesom den i karriere kan give dig en bonus som eks. et boost på transferbudgettet eller et etableret spejdernetværk i hele verden.

Team SheetsFor at fortsætte i karriere-spildelen, er den generelt blevet shinet op. Karriere-delen er bedre end nogensinde før, og dette kan ses f.eks. ved de nye holdkort, som gør at du kan lave flere forskellige taktikker, der tilpasser sig hver enkelt kamp. Du kan f.eks. i din karriere med Liverpool have et hold til kampene i ligaen, et andet til Champions League og et tredje til cup-kampene. Desuden er spejdersystemet også markant bedre end sidste år. Karriere-spildelen virker rigtig sjov, og jeg glæder mig til for alvor at komme i gang med den på release d. 25.

Match Day LiveForbedringer til Match Day
Noget, som der er blevet gjort ekstra meget ud af i år, er Match Day LIVE. Når du vælger en klub, er alt i en ekstremt høj detaljegrad. Der står alt, der er værd at vide. Der er nyheder fra GOAL omkring klubben, der er information om klubbens topscorere ligesom du kan se, hvem næste modstander er, samt hvem deres topscorer er. Alt dette bidrager til den fantastiske helhedsfornemmelse, du får i FIFA 15.

Overhaling til FUT
Når du starter din klub op i Ultimate Team, bliver du budt velkommen med en god introduktion. Du får, som en ny ting i FUT 15, muligheden for at vælge en gratis lånespiller, og der bliver rakt meget vidt – du kan vælge alt fra Habibou til Ibra. Dog er der stor forskel i det antal kampe, de kan spille. Hvis du vælger Ibra, får du kun to kampe ud af ham, mens du vil få over 10 kampe ved at vælge eks. Pogba. Derfor skal man vælge, om man vil have en verdensklasse spiller i kort tid eller en mindre god i længere tid. Personligt valgte jeg Juanfran, da han ville give mit hold bedre kemi.Loan Players

Du kan desuden se, når du vælger en lånespiller, hvor gode spillerne har været i FUT 14. Der står som en lille note, hvor mange mål de har scoret, samt deres gennemsnitspris. Dette er også en fed lille detalje, de har tilføjet. Men dette er ikke de eneste lånespillere, du har mulighed for at få. Hvis du bruger dine EAFCC, har du mulighed for at låne andre store stjerner som Bale eller James Rodriguez i et begrænset antal kampe.

Desuden er FUT også blevet hurtigere end nogensinde før. Du kan mærke det overalt, især når du køber packs. Det hele kører flydende, og der er ingen forsinkelse.

Andre detaljer
For at få dækket det vigtigste, er der også kommet nye udfordringer i Skill Games. Det er, ligesom sidste år, stadig underholdende. Det er en vigtig detalje, hvis man vil lære mere af spillet samt blive så god som muligt.

Gameplay
Når man kommer ind i selve kampen, er de, ligesom nævnt i artiklen omkring demoen, mere flydende og bedre end nogensinde før. Spillerne reagerer godt, dommeren er retfærdig og detaljen om at bolddrengene hjælper til er måske lille, men meget vigtig.

For at røre et lidt følsomt emne, vil jeg tale om det, som nogle mener er overpowered, forkortet OP, nemlig Pace. Det føles slet ikke lige så vigtigt, som det hidtil har gjort. Jo, selvfølgelig har det stadig indflydelse på spillet, men hvis du er i en nærkampsduel med en forsvarer, har du ikke en chance som angriber længere. For at kunne bruge pace til noget, skal du være alene på kanterne eller i en stikning. Højde, styrke og dribling virker meget vigtigere. Hvis man kan drible i FIFA 15, har man et kæmpe forspring overfor sin modstander.

Det, der ikke fungerer
Der er for mig kun en enkelt ting, der ikke fungerer præcist, som det skal. Selvom deres relativt nye ”Ignite”-spilmotor fungerer upåklageligt i de fleste dele, er spillernes reaktion på tacklinger ikke optimal. Nogle gange kommer de ud i nogle mærkelige positioner, der ikke er den optimale reaktion på tacklingerne. Men dette er naturligvis en mindre detalje, der ikke betyder alverden.

Alt i alt har jeg haft en fantastisk oplevelse med det nye FIFA 15, og vi glæder os som små børn til det fulde spil udkommer i Danmark d. 25. september! Vi kan kun anbefale, at I alle sammen kommer i gang med FIFA 15 så hurtigt som muligt, for det er bedre end nogensinde!

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.