Der var i den grad plads til overraskelser i dette års ESWC, og selvom vores egen dansker, Lars ‘Primeturbo‘ Korreborg og franske Neyo vandt deres grupper over meget stærke spillere, var det ikke engang de to største overraskelser. Den allerstørste blev nemlig en realitet søndag, hvor finalen blev spillet på den store scene, og foran en fyldt hal, kunne iraneren Navid ‘AdamanT‘ Borhani, med en smal 1-0 sejr over Sean Allen, hæve det store trofæ og modtage 4.000 dollars. Det meget ukendte blad gik igennem sin gruppe som nummer 4, og det skulle derfor være en let sag for danske Primeturbo at slå ham ud i ottendedelsfinalen.

Fik du ikke læst om vore danske verdensmesters sidste kamp, kan du se det lige her

Sådan skulle det dog ikke gå og før Primeturbo for alvor var kommet i gang, var han ude af ESWC efter de to opgør mod iraneren med den meget alternative spillestil. Hans 3-5-2 uden ekstraordinære finter og tricks skulle vise sig at være nøglen i år, og det måtte den forsvarende mester, Vincent ‘Vinch‘ Hoffmann også føle, da han i kvartfinalen blev tvunget ud  i en 3. kamp, som han endte med at tabe med 3-0 til Navid. Semifinalen var mod August ‘Agge‘ Rosenmeiers overmand, Ivan ‘BorasLegend‘ Lapanje og denne gang gjorde han kort proces og var ikke for alvor i fare for at ryge ud.

Og med dagens 1-0 sejr var det altså turneringens bedste spiller, der endte øverst på tronen og brød den franske stime af turneringssejre i ESWC. Dette var nemlig første gang, at en franskmand ikke vandt turneringen.

Tilbage er der kun Call of Duty og Counter Strike på programmet. I Counter Strike røg danske Team Dignitas ud i gårsdagens slutspil, mens Copenhagen Wolves måtte nøjes med en tredjeplads i gruppespillet, hvilket ikke var nok. Finalen står derfor på mellem svenske Fnatic og franske Team LDLC, og den kan følges på nedestående stream fra klokken 15. I skrivende stund er der finale i Call of Duty, som står mellem TCM Gaming og Evil Geniuses. Den samlede stilling er her 1-1 og der er derfor oceaner af spænding af hente i kampen om trofæet.

 

Watch live video from ESWC on www.twitch.tv

 

ESWC kval nyhedsbillede

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.