Onsdag d. 25/06 var dagen, hvor det blev Roskilde Intersport’s tur til at danne rammen for en endnu et FIFA turnering i samarbejde med Sports-gaming.dk.

Prominente navne som Adel Daher, Lars Korreborg og Philip Warburg var blandt andet mødt op for at give de lokale kamp til stregen. 16 spillere var i alt mødt op for at kæmpe om sejren, og de flotte præmier sponsoreret af Intersport.

I 1/8 finalen gik alle favoritterne videre. 1/4 finalen blev dog endestationen for Lars Korreborg, der overraskende tabte efter 1-1 og straffesparkskonkurrence til Sonny Hansen. Adel Daher måtte sige farvel med et 3-0 nederlag til Marc Hougaard i 1/4 finalen.

Philip Warburg hentede en smal 1-0 sejr hjem imod Simon Hansen, og var dermed klar til 1/2 finalen, hvor modstanderen hed Marc Hougaard. Den anden 1/2 finale stod imellem Sonny Hansen og Lasse Knudsen.

Der blev spillet bedst ud af tre i 1/4 finalen, da der var relativt meget tid tilovers, på grund af antallet af deltagere, hvilket betød at Sonny og Lasse måtte ud i 3 kampe, hvor overraskelsen Sonny Hansen endte med et nederlag efter nogle tætte kampe imellem ham og Lasse Knudsen.

Den anden 1/2 finale endte med to sejre til Phillip Warburg, som dog skulle helt hen i det 90 minut af 2. kamp før, at han kunne sikre sig sejren.

Det betød hermed, at Phillip Warburg var klar til at tage imod Lasse Knudsen i finalen, og Marc Hougaard skulle spille bronzekamp imod Sonny Hansen.

Bronzekampen endte 2-0 til Marc Hougaard, der dermed sikrede sig en landsholdstrøje til en værdi af 600 kroner – Sonny Hansen kunne derfor via sin 4. plads gøre sig ejer af det nye FIFA 2014 VM spil til PS3.

Finalen blev en utrolig intens affære, men Phillip Warburg kunne til sidst stå med hænderne i vejret efter en 3-2 sejr over Lasse Knudsen, og kunne derfor bryste sig af at have vundet VM 2014 bolden til en værdi af 1.000 kroner, imens Lasse Knudsen kunne tage et gavekort til en værdi af 500 kroner til Intersport med hjem.

På vegne af Sports-Gaming.dk siger vi tak for en vellykket turnering og håber vi ses til de kommende.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.