Fredag d. 16. maj var der fløjtet op til Fifa aften  på Crazy Daisy i Herning, og menuen stod på en 2mod2 turnering i EA Sports populære spil.

Sports-Gaming.dk var hyret til, i samarbejde med Komplett.dk, at afvikle turneringen, og som altid var det med fede PS4 maskiner og lækre LED maskiner. Tvrejser.dk var leverandører af hovedpræmien som var en fodboldrejse på en værdi af 2500 kr., så der var virkelig noget at spille for og alle mand gik også op i kampene.DSC04804

Af de mere kendte hold, så vi Fifa Team Copenhagen og Fifa Team Midtjylland der begge havde den klare ambition om at vinde turneringen – begge hold klarede sig da også fint videre fra gruppespillet.

I slutspillet var der nogle tætte kampe, men der var alligevel ét hold der var helt ustyrlige; Fifa Team Midtjylland der havde Jakob “Noerlen” Nørmark og Anders “MrSuit” Bollerup (MrSuit spiller normalt for Tricked eSport)  bag controllerne. Ud over en enkelt 2-2 kamp i gruppespillet lukkede de ikke mål ind i turneringen, og de viste altså at de stadig har nogle skills. MrSuit tager jo til FIWC (VM) i Brasilien om et måneds tid, så forventninger var også store, men de blev også indfriet. I finalen blev der kørt en 1-0 sejr hjem over  Team Dauda efter et sent mål.

I kampen om 3. pladsen tabte Fifa Team Copenhagen til Blå Kors og de måtte altså tage hjem uden en sejr og uden præmier.

Se billeder fra turneringen

Sports-Gaming.dk takker for en god turnering! Husk at vi kan bookes til at afholde turneringer i hele landet – læs mere.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.