I FIFA’s spildel Ultimate Team er der hvert år opgraderinger, der kommer ind i spillet. Den klart største portion kommer efter efterårssæsonen, hvilket også betyder at der er meget arbejde for EA. Derfor inviterer EA alle gamers og alle interesserede indenfor for at lave en diskussion om hvem, der i år fortjener at blive opgraderet, samt med hvor meget.

I år er mange af de helt store diskussionspunkter naturligvis baseret omkring Leicester City. Der kan ikke være meget tvivl om at Mahrez og Vardy begge fortjener en større opgradering af deres stats. Spørgsmålet er blot hvor meget, de bliver opgraderet med. Andre emner er Arsenals Laurent Koscielny og Mesut Özil, Atlético Madrids angriber Griezmann, lynet Aubameyang og mange flere. Hvis du ønsker at deltage i diskussionen, eller måske endda afgive dit forslag til en mulig vinteropgradering, kan du hoppe ind på EA’s forum her.

Hvis du ønsker at se en YouTubers bud på hvordan nogle få af vinteropgraderingerne kan udforme sig, kan du se La5ty’s bud på en masse opgraderinger i nedenstående video.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *