Til november går vi igen ombord på DFDS Oslo-Cruise, når der endnu en gang skal spillet FIFA-turnering til søs – denne gang med FIFA 18.

DFDS har endnu en gang valgt at gentage succesen med FIFA Cruise, og Sports-Gaming står igen for at afvikle løjerne.

Dette bliver naturligvis i FIFA 18, og kunne du godt tænke dig en helt weekend med FIFA, fællesskab, vilde præmier, god mad og ikke mindst en dag i Oslo på menuen, så skal du blot sætte kryds i kalenderen den 3.-5. november samt holde øje på enten vores- eller DFDS’ hjemmeside for at få information om, hvornår tilmelding åbner.

sponsor-ny.pngPræmierne er endnu ikke annonceret, men sidste år spillede de mange deltagere med om blandt andet to rejsegavekort til en værdi af 10.000 kroner til Apollo Rejser, cruise-ophold og præmier fra PlayStation, F.C. København og Telia.

Det fulde program er desuden heller ikke ude endnu, men du kan her se, hvordan det så ud sidste år.

Vi ser naturligvis frem til at gå ombord igen til en fantastisk weekend med FIFA for enhver type spiller – både øvede og amatører. Der vil nemlig hver dag køre to separate turneringer, hvor første- og andenpladserne i grupperne spiller med i den ene, mens tredje- og fjerdepladserne dyster med om andre vilde præmier!

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.