Lørdag d. 30 december var årets anden sidste dag, men talemåden “sidst, men ikke mindst”, kunne i hvert fald bruges i denne sammenhæng. To af Danmarks mest forventningsfulde FIFA-turneringer skulle afvikles. Elgiganten Grand Slam og Elgiganten Cup 4 fandt nemlig begge to sted i Sørbyhallen, hvor giganter mødtes i Grand Slam og dynamiske duoer blev testet i Elgiganten Cup 4.


Elgiganten Grand Slam var en forsinket julegave til alle FIFA-elskere. På lokationen i Sørbyhallen var en 15 m2 (Ja, femten kvadratmeter!) stor skærm, som sørgede for, at alle kunne nyde turneringen. Der var blot otte deltagere, men disse otte deltagere var den ultimative elite af FIFA; Frederik ‘Fredberg’ Fredberg, Nicklas ‘Niller’ Stensgaard, Lars ‘PrimeTurbo’ Korreborg, Fatih ‘FIFAÜstün’ Üstün, Mikkel ‘Rævehjorth’, Hassan ‘HassanPlayer’, Marcus ‘Marcuzo’ Jørgensen og Jacob ‘Esser’ Esholm skulle nemlig kæmpe om den prominente titel samt førstepræmien på kr. 25.000.

De 25.000 kroner kunne Rævehjorten senere på dagen stå med, efter sejre mod PrimeTurbo og HassanPlayer i hhv. semifinalen og finalen. Rævehjorten markerede altså endnu engang, at 2017 var hans år, hvilket han cementerede tidligere på året, da han slog August ‘Agge’ Rosenmeier væk fra førstepladsen på den danske rangliste. 

I Grand Slam var det altså en genganger, som spillede med musklerne. Det samme var det minsandten også i Elgiganten Cup 4, som var en 2-mod-2-turnering.

 

Den blev nemlig vundet af ingen ringere end Team Twins (Jacob og Simon), som også formåede at vinde sidste år. Det stærke makkerpar viste altså endnu engang, at de er Danmarks bedste 2-mod-2 mandskab, da de slog Juleholdet i finalen, og dermed kunne løfte pokalen og tage præmiepuljen til en værdi af kr. 16.000 med hjem.

 

Udover den store skærm, var der også en livestream kørende, som Daniel Barnewitz og Christian Lillebæk stod for. Livestreamen kan ses eller genses lige her. Hvis du vil se endnu mere fra turneringen, så er der et helt fotoalbum fra vores fotograf, Rasmus Smedstrup, som kan ses lige her.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.