Danmark fornuftigt fra start til eNations Cup

0
687
[DK=20190326: DBUs E-landsholdet - Fatih Üstün, Marcus "Marcuzo" Jørgensen, August "Agge" Rosenmeier, Dennis Nordenbøl, landstræner] [UK=20190326: DBU E-nationalteam - Fatih Üstün, Marcus "Marcuzo" Jørgensen, August "Agge" Rosenmeier, Dennis Nordenboel, coach]

I første match mod Australien startede Marcus med at få 2-2 i sin kamp på PlayStation mens Fatih fik en god 3-2 sejr. I 2v2 kampen var Danmark bagud 2-0, men med et par gode mål mod slutningen, blev det til et 2-2 resultat. Det blev derfor til samlet 5 point mod Australien.

I anden kamp ventede en af de sværere modstandere i gruppen, men Marcus startede med en god 1-0 sejr. Desværre kunne Fatih ikke følge op på sejren mod Australien, og han tabte desværre 3-2. 

I 2v2 kampen mod Holland kom Danmark hurtigt bagud, men med et flot mål (se ovenstående) kom de tilbage på 1-1. Sådan blev stillingen også ved slutfløjtet, så et fornuftigt resultat mod en stærk modstander.

Efter 2 matches for Danmark ligger vi med 9 point – fornuftigt, dog uden at være prangende. Det virker til at gruppen bliver utroligt lige hvor alle vinder over alle, så der må forventes at der skal 20-22 point til for at sikre videre avancement. Danmark mangler at møde Portugal og Rusland – følg med nedenfor. 

Se livevideo fra EASPORTSFIFA på www.twitch.tv

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here