Heldet og marginalerne var desværre ikke med Danmark i slutspillet til eNations Cup i London – derfor blev det til et exit i semifinalen mod Argentina.

Efter et intens drama i gruppespillet, skulle Marcus og Fatih møde Mexico i kvartfinalen, og efter uafgjort for begge spillere, skulle det være 2v2 kampen der blev afgørende. 2v2 var ikke danskernes favorit i gruppespillet hvor det blev til 3 uafgjorte og 1 nederlag, men mod Mexico blev det til en god sejr.

Derfor ventede Argentina i semifinalen, og Marcus dominerede verdens nr. 1, Nicolas99fc, i lange perioder af kampen, men det blev desværre til et ufortjent 3-2 nederlag. Marcus havde to kæmpe chancer mod slutningen hvor afslutningen blev timet grøn, men bolden ville ikke ind – til stor overraskelse for danskerne (se billede)

I returkampen skulle Fatih op og jagte sejren og det kostede i forsvaret, og da han hurtigt kom bagud 3-0 var det svært. Selvom Fatih kom op på 2-3, så var det altså ikke nok, men stadig et absolut godkendt resultat af danskerne.

Begge spillere kan tage positive takter med sig retur til finals i eSuperligaen som venter på onsdag.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.