Med kun tre dage tilbage til turneringens store kick-off har vi valgt at tage en snak med et af de mange danske FIFA-hold. I dag er holdet Wicked Gaming, der byder på en blanding af unge talenter og en erfaren leder.

Køb billet til Aalborg Open lige her

Manden, vi har taget en snak med til dagens artikel, er den spillende leder for Wicked Gaming, Lars ‘PrimeTurbo’ Korreborg. Med mange tidligere store resultater som bl.a. en kvalifikation til ESWC, 2. plads til Aalborg Open 2014 samt en del andre flotte titler. Dog mangler han endnu den helt store danske turneringssejr. Vi har taget en snak med ham om hans forventninger til ham selv, holdet og om hans rolle under turneringen:

“Wicked Gaming har fået en god start med både FIFA Team Challenge og SG+ Finalen (online turneringer) og top 4 i alle de turneringer, vi har deltaget i offline. Vi har fået samlet et stort hold med stor kvalitet. Nicklas ‘Niller’ Steensgaard, Malthe ‘Kontradørge” Dørge, Mikkel ‘Rævehjorth’ Bach og Sebastian ‘Mys’ Mysager har alle været nogle spændende signings, og jeg glæder mig til fortsat at følge dem, og jeg forventer at de viser hvorfor jeg har valgt dem til Wicked Gaming, og der er mange faktorer på spil, som jeg dog vil holde for mig selv. Nu kommer Christian ‘Corell’ Corell ikke, så jeg forventer rigtig meget fra Frederik ‘Fredberg’ Fredberg og Daniel ‘Dingo’ Kristensen. Jeg forventer og tror på de realistisk set begge kan nå kvartfinalen. Jeg føler de er meget undervurderet i communitiet, og jeg håber de vil vise alle hvorfor de skal regnes blandt de allerbedste i DK. Dingo tror jeg faktisk kan gå hen at vinde, og vi vil selvfølgelig fortsætte vores gode takter på holdet.”

Men det bliver dog ikke uden udfordringer, at Dingo kan vinde titlen. Naturligvis er der mange dygtige spillere i Aalborg, og vi spurgte naturligvis også Lars om hvem han tror det bliver sværest at overgå til turneringen:

“WG’s største konkurrent er selvfølgelig Tricked, men der er også Lemondogs med Simon ‘Zimme’ Nystedt og eSpuma med flere gode spillere repræsenteret, så der er mange rivaler. Jeg tror dog på vi har en af DK’s stærkeste line-ups, så jeg håber på at vi kan løbe med titlen, men Tricked bliver en svær modstander med Jesper ‘Pilm’ Prang, Mohamad ‘Bacha’ Al-Bacha og Simon ‘Erikzzon’ Eriksson, og en dygtig coach i Kent Brylle, som er meget dygtig til at hjælpe dem.”

Vi spurgte desuden Lars om vi ville se ham øverst på podiet, eller om han måske ville være mere “bag scenen”. Hertil svarede han:

“Jeg vil være der så meget jeg kan for mine spillere under deres kampe, og derfor har jeg bestilt tid til kl. 09:00. Min rolle er at hjælpe dem med nerverne, samt huske dem på at de ikke skal gøgle nu, da det kan koste dyrt. Vi så det med Fredberg i forrige uge imod Bacha, hvor han smed en uprovokeret bold væk med bagerste mand, hvor Bacha straffede ham i finalen, og sådan nogle ting er vigtige ikke at lave. Det skal spilles med minimumsrisiko nede i forsvaret, og det kræver ro og koncentration, og det bliver min rolle at hjælpe dem med det. Det gælder både før kampen, under kampen, og efter kampen. Jeg glæder mig til at coache dem, og jeg ser min rolle mere som coach end almindelig spiller, selvom jeg er seeded højest af alle.”

Og det var altså ordene fra PrimeTurbo, der forventer en del af sit hold. Følg med i morgen, hvor vi laver endnu et holdinterview med det måske største danske hold på FIFA-scenen.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.