Efter en solid anden-dag til ESWC er BorasLegend lige blevet offentliggjort som diskvalificeret, og taberdømt i alle sine kampe 3-0 – årsagen er brug af ulovlig spiller.

Ivan ‘BorasLegend’ Lapanje lykkedes med en sejr i sin sidste kamp i dag til ESWC at være i position til at gå videre til andendagen af ESWC – men dette skulle vise sig ikke at betyde synderligt meget, da det blev offentliggjort blot én time efter hans sidste sejr at han officielt var diskvalificeret på grund af brug af en ulovlig spiller. Det var Lloris, der havde spillet de første 6 kampe for ham i mål, der ikke var blevet registreret korrekt til brug i kampene.

Ivan er dog ikke på nogen måde beskyldende over for ESWC omkring det, og har selv taget skylden for sin fejl, Han skriver på sin Twitter, løst oversat, at han “ikke er vred eller skuffet på nogen måde. [Han] spillede godt på Xbox og vil bruge det til kommende turneringer.” Han skrev desuden at han selv tager det fulde ansvar for det. Det er en skam at se ham ude, men som han selv skriver, så vil han heppe på de to tilbageværende skandinavere, som er de to danske repræsentanter. Det gør vi naturligvis også!

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *