Så står den på 3 yderst vigtige kampe for Jeppe Rindom der skal kæmpe for at komme i slutspillet i Paris. Gårsdagens 4 kampe gav 5 point, og en placering som nr. 5 i puljen, men der skal nok minimum 6 point på kontoen i dag for at videre avancement er realistisk.

Kamp 3: Jeppe Rindom vs. Sascha “Poldi10” Schumacher

12.12 – Vi er tilbage 15.30 med Agge

12.12 – Jeppe vinder 2-1 og tager 2. pladsen i puljen!

12.11 – Jeppe rammer stolpen

12.11 – Allen vinder 1-0 og tager sejren i puljen

12.10 – 2-1 til Jeppe – sådan!

12.09 – 1-1 desværre

12.08 – En sejr til Jeppe sikrer minimum 2. plads i gruppen. Han parres med gruppe A i slutspillet. 20 min tilbage

12.07 – 1-0 til Jeppe efter flotte skills! MrJuul er tilfreds med spillet nu ytrer han sig

12.05 – 1-0 til Allen – Brian er meget sur! Jeppe spiller en kedelig kamp og stadig 0-0. Dog spænding da vi har 30 sure franskmænd i nakken som holder med Brian

12.02 – 0-0 i kampen mellem 1 og 2 i gruppen – det bør betyde 1. plads til Jeppe hvis han vinder og de spiller uafgjort. Men stadig 45 minutter

12.02 – Jeppe er lidt frustreret over at spillet ikke helt kører

12.01 – Meget taktisk kamp uden de vilde chancer

12.00 – Bayern mod Bayern i denne sidste gruppekamp. Flasker resultaterne sig kan Jeppe tage 1. pladsen

12.00 – Kampstart

Kamp 2: Jeppe Rindom vs. Mehrdad “Oyama” Kompani Moghadam

11.10 – Jeppe vinder 2-0 og er videre til slutspillet!

11.09 – Overtid nu

11.08 – Nu skal den bare holdes

11.06 – Sådan!!! Erobring og hårdt fladt indlæg og 2-0. Så vigtigt! Især da modstanderen begyndte at presse godt på

11.04 – Meget chancefattig kamp

11.03 – Stilstand de første 15 minutter af 2. halvleg

11.02 – Frispark på kanten af feltet i siden men Jeppes keeper klarer nemt. Pause nu

11.02 – Stadig ingen chancer til modstanderen

11.01 – Der kom chancen og den blev udnyttet! 1-0 til Jeppe!!

11.00 – 22 minutter spillet og ingen chancer endnu

11.00 – Helt lige start

11.00 – Oyama spiller med Real Madrid

11.00 – Jeppe spiller med PSG og ligger lige nu nr. 4 i puljen. Modstanderen ligger nr. 5 så en sejr sikkert en plads i slutspillet og en uafgjort kan også bruges. Jeppes sidste kamp er mod den nuværende 6. plads.

11.00 – Kampstart

Kamp 1: Jeppe Rindom vs. Marian “Night” Avram

10.16 – Jeppe vinder 3-2. Vigtigt!

10.15 – 3-2. Kun overtiden mangler

10.15 – Uha, frispark lige forbi Jeppes mål

10.14 – Ronaldo brænder på tomt mål for Jeppe efter crossing – hvad skete der lige?

10.13 – 10 min igen

10.12 – Jeppe spiller tålmodigt nu. Mister dog og bliver nødt til at tage et frispark

10.11 – Semi alene med keeper brænder Jeppe!

10.10 – Night presser på! Keeper oppe og redde i krogen

10.09 – 3-1!! Godt spil igennem og Jeppe fanger keeperen langt ude. Ro på nu!

10.07 – Halvlegen slutter med lidt usikkert spil men alligevel kæmpe chance til Jeppe i sidste sekund. 59 procent besiddelse i første halvleg

10.05 – Jeppe spiller sig meget nemt igennem til chancer – desværre lige på keeper endnu engang. Jeppe sidder på det men nu skal den lulles inden nerverne kommer

10.05 – Super gennemspillet angreb men Jeppe afslutter for tidligt alene med keeper. Ud til hjørne

10.04 – Mål!!! 2-1! Sætter den lige midt i målet

10.04 – Drøn på krydset fra Jeppe – repost giver straffe!!

10.03 – Øv – 1-1. Jeppe laver er lidt dumt straffe ved at presse for hårdt på en mand i feltet og der scores

10.02 – Sådan!!!! 1-0! Ramos scorer efter lidt tilfældigheder efter hjørnesparket

10.02 – God hovedstødschance som giver hjørne

10.01 – Night vælger også Real Madrid – første gang vi ser denne kombination i dansker-kampene hernede