Det er nu d. 4. december, og samtidig 2. søndag i advent. Vi tager i dag hul på det første holdinterview, hvor vi taler med en af personerne bag – og det er Sørby eSport, der står for skud.

Første søndag i december er nu så småt på vej på hæld, og vi har valgt at åbne endnu en låge i julekalenderen. Denne gang har vi talt med en person, der for nyligt har taget roret på en af de hurtigst voksende FIFA- og esports-hold i Danmark – nemlig Sørby eSports Mark Kristensen. I går talte vi med Carly fra Marienlyst, og hans interview kan læses her.

Martin og Mark i videoen, hvor overdragelsen af formandsskabet blev offentliggjort.

Martin (tv.) og Mark i videoen, hvor overdragelsen af formandsskabet blev offentliggjort.

I dag er der fokus på esports-foreningen Sørby eSport. I byen nær Slagelse har de oplevet kæmpe tilvækst til deres lokale esports-forening med plads til både elite- og casual-spillere. De har haft større succes på den nationale succes i flere forskellige esports nu, og ser ud til at fortsætte væksten i 2017. Selvom deres FIFA-hold endnu mangler de helt store resultater, så er der absolut potentiale for store resultater i Sørby, hvis de fortsætter deres talentudvikling, som de satser stort på. Martin Fritzen, der startede som formand, overgav for få dage siden formandsskabet til hans næstformand Mark Kristensen, som vi også har fået en snak med omkring Sørbys år.

“Vi har i Sørby i år nået vores målsætning og mere til! Vi er stolte og glade for at så mange medlemmer synes at det vi laver er fedt. I Sørby har vi fokus på bredden, men vi tænker også elite – uden vores mange medlemmer havde vi ikke haft så gode elitespillere, som vi har i dag! Det er især vores dejlige trænere som helt sikkert har bidraget til den udvikling.”

 

Selvom Sørby i år har haft rigtig flot vækst som organisation, så er det for tidligt at hvile på laurbærrene. Netop fordi esport er så nyt og ungt, så er det vigtigt at fortsætte den intense jagt på nye medlemmer og dygtigere spillere. Derfor er det vigtigt at have nogle klart definerede retningslinjer for organisationen, netop som Sørby går meget op i.

“Vores målsætning og fokuspunkt ligger på at vækste endnu mere på medlemsfronten, end vi har gjort i år. Men jeg sidder også som et konkurrencemenneske og håber at vi i 2017 begynder at høste den succes som jeg synes vi mangler (vi mangler endnu at vinde en stor turnering) – men jeg ved også at drengene træner endnu hårdere, end de plejer, for at opnå netop det!”

Et andet emne, som vi bragte frem over for Mark, var spørgsmålet om hvem der havde udviklet sig mest i løbet af året hos Sørby. Et spørgsmål, som han forventeligt var lidt afholdende med at nævne enkeltpersoner. Desuden spurgte vi ham afsluttende om hvordan Sørby kan fortsætte sin vækst ind i 2017.

“Altså, jeg vil jo nødig fremhæve nogen frem for andre, da jeg synes vi har set enorm udvikling hos de unge drenge over hele linjen. Den største udvikling jeg har set er det venskab og den kultur, vi har udviklet i Sørby. Gode manérer og et fantastisk sammenhold er bestemt noget, vi kan være stolte af at have opbygget. Vores fortsatte vækst skal sikres ved at vi fortsætter med at være gode rollemodeller for de unge drenge, og så skal vi fortsætte med at lave fede gamingoplevelser og store events i samarbejde med vores partnere. Uden dem var intet af dette muligt, så en stor tak til dem som har støttet os igennem hele 2016!”

Følg med i morgen, hvor endnu en kalenderlåge bliver åbnet!

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.