DM i FIFA 2mod2 er nu i gang! Er du ikke i Rødovre Centret kan du her følge med, hvor vi vil bringe live updates gennem hele dagen.

Slutspillet kan følges her:

17.56 Indianerne vinder danmarksmesterskabet i 2v2 uden at lukke et eneste mål ind. Med 2-0 i finalen blev det til en sikker sejr over F.C. Snot-boblerne. Samtidig vandt Unique Models kampen om tredjepladsen.

17.49 Indianerne foran 1-0 i finalen efter straffe! Samtidig er der spænding i bronzefinalen, hvor Team Jaik lige har udlignet dybt inde i overtiden, og dermed skal kampen i forlænget.

17,35 Kæmpe overraskelse! F.C. Snot-boblerne slår Unique Models i semifinalen! Dermed har den forsvarende danmarksmester i 2v2, Norden, mulighed for at forsvare sin titel sammen med Danni Jensen, mens Agge må vente til næste år. De skal op mod Indianerne, der endnu ikke har lukket mål ind turneringen. Indianerne består af Daniel Barnewitz og Lars ‘Primeturbo‘ Korreborg. Bronzekampen er også fløjtet i gang.

16.55 Semifinalerne skal nu til at starte. I den ene semifinale spiller F.C. Snot-boblerne (Dennis ‘Norden‘ Nordenbøl og Danni ‘Elsker-fck‘ Jensen) mod Unique Models (August ‘Agge‘ Rosenmeier og Mathias ‘Revi‘ Iversen). I den anden er det Indianerne (Daniel Barnewitz og Lars ‘Primeturbo‘ Korreborg) mod Team Jaik (Christopher Carlsen og Jacob Agber).

14.23 Sidste runde inden knockoutfasen er nu igang – ‘Breezer Kongerne’ med ‘TalentKent’ og ‘NyrnZ’ er blandt andet et af de hold som der er relativt høje forventninger til videre avancement fra gruppen. Derudover er Bemmo69 også er med i denne fase, hvor den ene af folkene fra det hold Oliver Schrøder gjorde en god figur til DM, men røg ud til Oliver ‘Oli’ Døssing efter en hæsblæsende kamp. Oliver gjorde det også rigtig godt på Oslo Cruisen, og derfor er det også et hold man skal holde øje med

14.11 Team ‘DONT BE GAGA’ der også er et hold med forventninger til gik også videre fra deres gruppe tidligere som 1’er med 6. point. Den ene halvdel af holdet består af Phillip ‘Phillip-LW’ Warburg som har adskillige flotte resultater på CV’et efterhånden, og nåede også 1/8 til DM sidste weekend, og den anden halvdel består af en anden kompetent herre ‘FIFA-Jensen’.

13.46 ‘Team Vegas’ fik vendt det truende nederlag på 1-2 til en flot 4-2 sejr, og er sikkert videre som 1’er fra deres pulje.

13.41 Favoritterne August ‘Agge’ Rosenmeier og Mathias ‘Revi’ Iversen er videre med maksimum point og en målscorer på 6-1.

13.37 Tidligere på dagen gik ‘FIFA Team Nordsjælland’ med Mohammed ‘Mansour’ Mansour og Yassin Khadim på holdet også videre med 5. point fra gruppen. Ligeledes gjorde de rutinerede drenge Danni ‘Elsker-FCK’ Jensen og Dennis ‘Norden’ Nordenbøl også med 5 point efter, at de på et tidspunkt har været i problemer, men på flot vis kom tilbage, og hev en uafgjort hjem efter at have været bagud 3-0.

13.30 Adel ‘Adellovich’ og Vuk ‘ Messikrkic’, der udgør teamet ‘Team Vegas’ er også allerede videre fra gruppen med en komfortabel sejr på 6-2, og yderligere en sejr på 1-0. De er i skrivende stund bagud 2-1 i sidste kamp.

13.28 August ‘Agge’ Rosenmeier og Mathias ‘Revi’ Iversen er efter to kampe med cifrene 2-1 og 2-0 videre fra gruppespillet, og spiller deres sidste kamp nu. Daniel ‘Barnewitz’ og Lars ‘Primteturbo’, der udgør teamet Indianerne gik også videre tidligere med sejre på 1-0, 2-0 og 3-0.

11.50 Indianerne, som består af Lars ‘PrimeTurbo’ Korreborg og Daniel Barnewitz har vundet 1. kamp og fører 1-0 i 2. kamp.

11.25 2. gruppespil starter nu, og kampprogrammet og puljerne kan følges herunder

 

.

 

Resultater fra 1. gruppespil:

11.10 Vestegnens Stolthed med Dcakici og Anqes er ude efter kun 2 point i puljen

11.00 Efter en sejr er Danni og Dennis videre – dog på 2. pladsen

10:50 Danni og Dennis Nordenbøl er pressede efter 2 kampe og 2 uafgjorte. Sidste kamp skal vindes

10:00 Første gruppespil er nu startet

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.