Det danske landshold inden for Virtual Pro i Fifa er blevet tilknyttet Sports-Gaming.dk, og vi glæder os til samarbejdet som forhåbentligt vil bringe gode oplevelser med sig. Landsholdet har igennem mange år været tilknyttet Fifa.dk, men efter en periode med stilstand, er holdet altså nu indgået under vores vinger. Vi takker Fifa.dk for deres mange års tro tjeneste, og vi håber at kunne bringe holdet godt videre.

IFVPA (International FIFA Virtual Pro Association er en community for Pro Club, der er tilknyttet FVPA og er deres afdeling for landshold.  Hvert land kan have et hold tilknyttet og deltager så i de forskellige turneringer på siden. Lige nu er VM sparket i gang – og her er Danmark selvfølgelig med! Til at lede slagets gang har vi et yderst kompetent trænerteam: Christian Helev vil stå for det overordnede ansvar, mens Mikkel Truelsen har fået rollen som den assisterende manager, og med så meget erfaring på de øverste poster ser vi frem mod en god periode som landshold.

1. VM kamp kl. 22.30

Christian Helev og Mikkel Truelsen har siden FIFA 11 spillet på absolut øverste niveau i Pro Club verdenen. De har spillet på et hav af topklubber, men også ledet flere af de hold, der gennem tiderne har været med i den sjove ende. Blandt andet er en ligasejr på FVPA og en Community Shield kommet i hus.

Da processen blev igangsat meget sent, har det ikke været muligt at lave trials og udtage et hold på den måde forud for VM, så til denne turnering er spillerne udvalgt af de to managers. Efter slutrunden vil der dog være åben trial, hvor alle starter på en frisk og får chancen for at vise sit værd. Truppen i det forestående VM er følgende:

VM skydes i gang!IFVPA VM gruppespil

I aften starter det danske landshold deres kampagne mod at vinde verdensmesterskabet, og den første kamp er kl. 22.30 hvor England skal overvindes. Allerede kl. 20.00 begyndes opvarmningen, og alle kampe kan følges på denne KANAL

Startopstillingen til aftenens kamp:

GK: Helev
RB: Bisgaard
CB: Paw
CB: Lars
LB: Malendes
CDM: Jay
CDM: Kent
LAM: Magnus
COM: Truelsen
RAM: Claes
ST: Pau

Læs yderligere informationer og løbende kampinformationer på vores dedikerede side for landsholdet.

Se siden her

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.