Så er truppen på landsholdet i Virtual Pro frem mod FIFA 15 endelig fundet! Over 50 spillere har forfulgt muligheden for at blive en del af fremtidens landshold, og et højt niveau har præget de mange aftenener, hvor kampen om de 23 pladser har været i fuld sving.

Det er dog ikke kun på spillerposten, at der er nyt. Manager Christian Helev har, grundet tidsmangel, valgt at trække stikket som manager. I stedet har assisterende manager Mikkel Truelsen taget styrepinden, mens Christian Helev stadig vil deltage i baggrunden sammen med Henrik ‘Biker‘ Jensen, som også er en del af landsholdet. Da Truelsen har været med ved stort set alle sessions og udtaget holdet sammen med Helev skulle dette ikke have den store påvirkning på forløbet. Truelsen var selv meget tilfreds med det endelige hold og er allerede klar til at kigge mod fremtiden:

Jeg er tilfreds med den trup jeg har valgt og synes selv jeg har fået valgt 23 rigtig gode spillere, jeg har mange muligheder for at rykke rundt og evt. eksperimente lidt også, det er meget vigtigt. Men det var ikke nemt at vælge fra og til. Målet for FIFA 15 må være at komme langt i EM og VM, sidste gang blev det desværre til et tidligt  exit men jeg ved, at denne trup har mere at komme efter. Det er meget vigtigt at komme langt, og ellers bare at få nogle gode resultater og få spillet truppen godt og grundigt sammen. Jeg regner med, at vi vil komme til at spille mange venskabskampe imellem turneringerne også, hvor jeg gerne ser nogle gode resultater. Til slut vil jeg gerne takke alle som mødte op til trials. Der vil komme trials igen efter EM hvis nogle skulle være interesseret.

En del af holdet fra VM er stadig at finde, men samtidig har truppen fået en enorm mængde erfaring fra nogle af de bedste danske spillere i Virtual Pro. Herunder kan det nye hold ses, samt en lille beskrivelse af deres styrker.

Mark Fohlmann:
Sikker GK, som ikke er bange for at gå ud i bolden og det gør han godt.

Mohamad Al-Bacha:
En striker med skudene i orden. Hans stærke færdigheder i afslutningerne og målnæse er hovedårsagen til, at han er med.

Christian Helev:
En GK, der kommer med nogle fantom redninger og generelt står sikkert. Er også en sikker Centerback, med gode tacklinger og erobringer.

Henrik Jensen:
En af de sikreste og mest veloplagte forsvarsspillere i pro klub. Altid sikker på bolden, god i hovedspillet og gode tacklinger.

Alexander Sørensen:
En sikker forsvarer som har sine tacklinger og hovedstød i orden. Kan også spille i målet.

Andreas Vendelbo:
Boldsikker forsvarsspiller som altid er klar på at få bolden, står altid i position og er god i hovedspillet.

Christian Lærke:
God til at erobre bolden på både CDM og CB. Sikker på bolden og generelt bare god til forsvare.

Alexander Hjorth:
En god CDM offensivt, har mange bolderobringer lidt længere oppe af banen og generelt god på bolden.

Kent Brylle:
En sikker CDM, som er god i den defensive rolle, er altid nede og hjælpe forsvaret og er sikker på bolden.

Emil Buhl:
En utrolig sikker CDM, som både kan erobre bolden højt oppe på banen, men også stille sig ned og læse spillet.

Mark Eriksen:
Meget boldsikker og god til at hjælpe forsvaret, kan spille på både CAM og CDM.

Mathias Wallind:
CDM som ikke er bange for at spille bolden bagud og få sat en masse afleveringer ind, en god playmaker.

Daniel Agassi:
En fleksibel spiller som kan spille det meste: GK, LM, RM, CAM og ST. En sikker CAM, som både kan score og lægge andre op.

Philip Warburg:
En god pasningsspiller, som både kan spille inde på CAM og ude på kanten. God til at sende dybdebolde afsted og sætte angriberne op.

Jonathan Valentino:
En rigtig playmaker, er den på banen med flest afleveringer i alle de kampe han spiller. Hjælper CDMsne af med bolden og spiller godt med kanterne.

Mathias Højsgaard:
En yderst alsidig spiller, der kan bruges på alle offensive positioner. Med sit hurtige og simple spil, samt gode driblinger, er han enhver forsvarsspillers mareridt.

Mikkel Truelsen:
Den spiller med allerstørst erfaring i sit spil. En kreativ offensiv midtbanespiller, som samtidig er utrolig målfarlig

Emil Bach:
En verdensklasse kant og CAM, som er sikker og hurtig på bolden. Kan score mål, men også ligge gode indlæg til angriberne.

Marcus Gam:
En god kant defensivt og offensivt, generelt gode indlæg og sikker med fødderne, god til at spille den bagud.

Carl Christian:
En kant der hjælper med både defensivt og offensivt. Scorer mange mål, men ligger også op til nogle.

Pau Holm:
En klassespiller helt igennem, hans afslutninger er verdensklasse og hans driblinger er også lige i skabet, kan samtidig også sætte den anden ST op.

Kasper Dyhr:
En god ST i det opbyggende spil, spiller hurtigt og sikkert og han kan sparke en masse bolde i kassen.

Sebastian Sørensen:
En god forsvarsspiller i hovedspillet og står altid og markere hans mand. Spiller med meget styrke og holdet manden væk

Tak til alle, der har vist interesse omkring landsholdet. Det er altid muligt at vise sig frem for os, så sider der nogen, som ikke har fået chancen, skal I være velkomne til at kontakte kent@sports-gaming.dk og skrive om jer selv.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.