Der er kun 3 dage til, at Sports-Gaming tager til Paris, for at følge de 2 danske deltagere August “Agge” Rosenmeier og Lars “Primeturbo” Korreborg til VM i FIFA. Derfor har vi i dag fået fat i den forsvarende vinder Vincent “Vinch” Hoffmann. Vinch vandt altså ESWC sidste år efter en finalesejr over Ufenok77. Udover ESWC blev han også fransk mester sidste år, og for blot 3 måneder siden blev han Europamester, da han vandt Gfinity turneringen i London, hvor han vandt over sin holdkammerat Brian i finalen. En turnering hvor Agge blev nummer 3.

Vinch spiller til dagligt for den franske organisation Epsilon, og han er havnet i en overkommelig gruppe til ESWC, hvor han er det største navn, men hvor der også er navne som Alsheiri fra Saudi Arabien og Sneijder fra Tyskland.

Da vi snakkede med Vinch lød han fortrøstningsfuld overfor det kommende ESWC

“Hej Vinch. Hvad er dine forventninger til den gruppe du er kommet i, som blandt andet indeholder Alsheiri fra Saudi Arabien og Sneijder fra Tyskland?”

Det er en meget hård gruppe med nogle fantastiske spillere, men jeg går aldrig ind til et event uden, at ville vinde, så jeg vil gøre mit bedste og bede.”

“Hvad synes du om 4-holds strukturen, som ESWC bruger til deres turnering i år?”

“De prøver at lave det anderledes for publikums skyld, og for at forbedre streamingen. Jeg synes, at det er et godt valg. Gfinity brugte det i år, og det var også fantastisk.”

“Hvad synes om de to danske deltagere, Agge og Primeturbo?”

“Jeg har aldrig spillet mod Primeturbo, men jeg ved, at han er en rigtig dygtig spiller, og det er det. Agge er simpelthen en fantastisk spiller. Han er lidt ligesom jeg selv, en ung spiller, som har vundet et rigtig stort event. Han er ven af vores organisation, og har noget fransk familie, så han er en god ven for os.”

“Du går ind til turneringen som forsvarende vinder, vil det være en personlig skuffelse, hvis du ikke vinder igen?”

“Ingen har nogensinde vundet denne turnering 2 gange i træk, så det bliver svært. Som sagt, går jeg aldrig ind til en turnering uden forventning om at vinde, så ja, det ville være en skuffelse, men der er utrolig mange stærke spillere med i år.”

Om Vinch ender med, at tage sejren, og forlænge sin titel som verdensmester, kan i følge med i her på Sports-Gaming, når vi om 3 dage tager til Frankrig i samarbejde med Cult Cola, Fanquants og Komplett.dk, som har gjort det muligt, for hele den danske FIFA scene, at følge med i Paris.

ESWC kval nyhedsbillede

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.