Danske Stefania Marras måtte i dag op mod hård modstand i bestræbelserne på at kvalificere sig til slutspillet i Just Dance, hvor kun en enkel deltager gik videre fra hver gruppe. Stefania var placeret i gruppe 4 med amerikaneren Avary Price, brasilianeren Tulio Akar og hollænderen Jochem Romijn.

Allerede i første runde måtte Stefania smage på den hårde konkurrence mod den amerikanske danser Avery, som med de rette bevægelser formåede at score højest antal point i spillet. Bevægelserne var dog ikke med samme stil som Stefania, der tog dommernes stemmer. Desværre viste det store amerikanske land sig at være noget større end lille Danmark, så de afgørende seerstemmer faldt ikke ud til Stefanias fordel. Derfor kunne Avery trække sig ud af første kamp med sejr.

Læs mere under videoen…

Bedre gik det i 2. kamp, hvor Stefania uden problemer vandt over Jochem Romijn, hvorefter hun skulle op mod Tulio, som indtil nu var ubesejret. Det var han dog også efter dysten mod Stefania, hvor han hentede både den højeste score, men også dommernes stemmer, mens Stefania var den mest populære blandt seerne.

Derfor blev det blot til en 3. plads i en rigtig stærk gruppe. En sejr i sidste kamp kunne dog have sendt hende videre. Faktisk var det kun en enkelt af dommernes stemmer der kom til at blive altafgørende og han vaklede længe imellem hvem han skulle vælge – desværre faldt det ikke ud til Stefanias fordel.

Finalerne spilles lørdag, og det bliver spændende at se om Stefanias overmand kan gå hele vejen.

En stor tak skal der lyde til Ubisoft Nordic, for at være med til at gøre det muligt at sende en dansker til Paris for at dyste på den store scene.

Mon ikke vi kommer til at se meget mere til Just Dance i fremtiden!

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.