Så kom dagen endelig – ESWC blev skudt igang! Med to danske spillere i blandt de 32 deltagere blev turneringen startet, og i år har de lavet formatet sådan torsdag2at alle deltagerne spiller halvdelen af deres kampe torsdag og de resterende om fredagen – noget spillerne ikke har været voldsomt imponerede over.

Det var August Rosenmeier der først skulle i ilden af de to danskere, og med en snæver 1-0 sejr fik han den bedst mulige start – dog med et brændt straffespark undervejs. Netop et brændt straffespark havde Agge også i næste kamp, men med en 3-0 sejr viste det sig dog at være ubetydeligt – en fantastisk start. I den tredje og sidste kamp blev det også til en 2-0 sejr, og selvom spillet ikke var prangende på 1. dagen, så viste Agge alligevel den klasse har besidder – ingen mål lukket ind, og tre vundne kampe selvom spillet ikke var på 100%. Samtidig har han stadig 2 gange Bayern og 2 gange Real Madrid tilbage til de resterende gruppekampe.

Fredagen står igen på 3 kampe for August – det burde have været 4, men den amerikanske spiller er ikke dukket op, og det giver altså Agge 12 point og en sikker føring i gruppen. Læs live-opdatering af alle Agges kampe


I eftermiddagens grupper skulle Jeppe Rindom i spil – og sikke nervøs han var! Men hvem kan også sige noget til det? At være 17 år og så deltage i sådan ettorsdag3 stort event og med en masse kendte og dygtige deltagere – det må kunne skræmme de fleste.

Den første kamp bar præg af nervøsiteten, men Jeppe formåede alligevel at hive en 2-2 hjem, og altså et vigtigt point at begynde gruppen med. I næste kamp ventede den franske stjerne “Brian” og dette blev for stor en mundfuld for Jeppe som tabte 1-0. Sejren kunne måske have været større, men det virkede som om Brian havde kampen hvor han ville – alligevel var Jeppe tæt på at få et straffe i sidste øjeblik. Dog forblev dommerens fløjte tavs.

I 3. kamp ventede nordmanden som havde tabt sine 2 første kampe, og kampen var yderst vigtig for begge parter – taberen ville mere eller mindre være ude af turneringen. Spænding om sejren var der dog kun i de første 5 minutter hvor nordmanden heldigvis brænder en friløber – derefter sidder Jeppe på alt og vinder 3-0. I den sidste kamp ventede den daværende 1. plads i puljen – englænderen Sean “Dragon” Allen. En elendig start medfører at Jeppe hurtigt kommer bagud, men alligevel får han vendt den til 2-1 og sidder fuldstændig på kampen. Desværre viser nervøsiteten sig og efter en kæmpe fejl på midtbanen scores der til 2-2 og det ender kampen også med.

5 point til Jeppe er godkendt efter den første dag, men der skal minimum to sejre i morgendagens tre kampe for at det hedder slutspil på lørdag – det er muligt! Læs live-opdatering af alle Jeppes kampe


Fredag venter de sidste kampe, og top 4 fra hver gruppe går videre til slutspillet. Jeppe spiller formiddag og August spiller eftermiddag, og vi sørger selvfølgelig for live-opdateringer ligesom vi løbende kommer med videoreportager fra Paris.

Se alle billeder fra ESWC i Paris

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.