Kl. 16.00 i dag åbnes dørene i Fredericia Messecenter til Danmarks største LAN – NetParty Fyn! 3100 forventningsfulde deltagere ser frem til en god weekend med spil, hygge og spas i centrum – det kan kun blive godt!

Sports-Gaming.dk er partner på eventen, og det betyder at vi vil være til stede i hele weekenden i deres Expo område – det vil sige at både deltagere og gæster kan komme forbi vores stand og game og hygge sig. I samarbejde med Komplett.dk, har vi jo Playstation 4 konsoller med, og da resten af deltagerne spiller på PC, vil der være mulighed for et godt afbræk med lidt konsolgaming.

Fredag aften er der mulighed for at spille Fifa, men samtidig vil der også være mulighed for at dyste mod søde CULT piger i Just Dance – vindes der, er der gode præmier på spil. Det er muligt for både LAN deltagere og gæster at komme forbi vores stand igennem hele åbningstiden for EXPO, så kom endelig og hils på.

Lørdag er der tid til en Fifa turnering, og der vil være plads til 64 deltagere – dog er der kun adgang for LAN deltagere, så evt. gæster må kigge på og spille i pauserne. Der vil være præmier sponseret af CULT.

Vi ser frem til en god weekend på NPF, og vi håber I vil kigge forbi og hilse på!

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.